Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Σ' ένα περίπου χρόνο θα περπατήσει ξανά κανονικά ο Λίβας - Συμβόλαιο που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο




Χθες ο Αργύρης Λίβας έπεσε θύμα μαφιόζικης επίθεσης όταν άγνωστοι του έστησαν ενέδρα κοντά στο σπίτι του και τον πυροβόλησαν τρεις φορές στα πόδια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λίβας έχει διαφύγει τον κίνδυνο για την κινητικότητα του, αφού υπήρχε προβληματισμός για τη μία από τις σφαίρες που είχε καρφωθεί στα ισχίο του. Υπολογίζεται πως περίπου σ' έναν χρόνο θα είναι σε θέση να περπατήσει ξανά κανονικά. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το περιστατικό συνδέεται με το ποδόσφαιρο, αφού ο Λίβας δεν είχε άλλες υποθέσεις ανοιχτές.

Οι πηγές αυτές αναφέρουν ότι ο Αργύρης Λίβας έφτασε με τη μοτοσυκλέτα του περίπου 50 μ. πριν από το σπίτι του, που βρίσκεται σε αδιέξοδο στο Παλαιό Φάληρο. Εκεί του είχαν στήσει ενέδρα οι δύο κουκουλοφόροι, που κλότσησαν τη μηχανή του και τον έριξαν κάτω. 

Το χτύπημα ήταν επαγγελματικό και όλες οι κινήσεις μελετημένες. Οι κουκουλοφόροι πυροβόλησαν τον Αργύρη Λίβα στα πόδια. Τότε ο γνωστός δικηγόρος φέρεται να τους είπε: «Κάνατε τη δουλειά σας, φύγετε τώρα». Και τότε ο ένας από τους δράστες του απάντησε «Όχι. Τρεις σφαίρες» και τον πυροβόλησε ξανά. 

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, αλλά το γεγονός ότι ο Αργύρης Λίβας ήταν δικηγόρος πάρα πολλών ομάδων κάνει πολύ δύσκολη αυτή την προσπάθεια και την εξακρίβωση του ποιος έδωσε την εντολή στους δύο εκτελεστές, που θεωρείται βέβαιο ότι εκτελούσαν συμβόλαιο