Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Ο Μανιάτης οδηγείται στην Ιταλία γιατί δεν χωράει στον ...Ολυμπιακό

Στο ιταλικό πρωτάθλημα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Για τον 29χρονο μέσο του Ολυμπιακού ενδιαφέρονται οι Τορίνο, Τζένοα και Σαμπντόρια και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να πέσουν οι υπογραφές!

Το συμβόλαιο του Μανιάτη είναι εξαιρετικά υψηλό (800.000 ευρώ το χρόνο), επομένως είναι πολύ δύσκολο να βρει αυτά τα χρήματα την δεδομένη στιγμή, πολύ περισσότερο αν λάβει κανείς υπόψιν ότι προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό που τον έχει θέσει εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Μάρτη.

Οι σύλλογοι που ερίζουν για την υπογραφή του επιθυμούν την απόκτηση του Μανιάτη για το επόμενο εξάμηνο με την μορφή δανεισμού. Και εφόσον ο παίκτης ικανοποιήσει με την απόδοση του, το καλοκαίρι να γίνει συζήτηση σε άλλη βάση.

Στην Ιταλία πάντως τα σενάρια για τον αρχηγό του Ολυμπιακού πληθαίνουν καθημερινά. Είναι ενδεικτικό ότι τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ στην Ιταλία θέλουν τις Τορίνο, Τζένοα και Σαμπντόρια να μπαίνουν στην κούρσα για την απόσπαση της υπογραφής του Μανιάτη.