Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Βρέθηκαν και τα είπανε Μελισσανίδης -- Σαβίδης

Eίναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ιβάν Σαββίδης κινούνται προκειμένου να... ανατρέψουν τη δίοικηση της ΕΠΟ, προκειμένου να "αλλάξει σελίδα το ελληνικό ποδόσφαιρο" και να "σταματήσει να βασιλεύει η ανομία¨".

Σε αυτό το πλαίσιο είχαν μία ακόμα συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στη συμπρωτεύουσα λίγη μόνο ώρα μετά την άφιξη του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, ταξίδεψε από την Αθήνα προκειμένου να βρεθεί με τον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου, με αφορμή, όπως διαρρέει, τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στους αγώνες του Ολυμπιακού. Όπως έλεγαν οι ισχυροί άνδρες των δύο Δικεφάλων "τα διαιτητικά όργια όχι μόνο μένουν ατιμώρητα αλλά επιβραβεύονται όπως αποκαλύπτεται από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τους διαιτητές η ΚΕΔ της ΕΠΟ".

Δεν είναι η πρώτη φορά που Σαββίδης και Μελισσανίδης ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Και αυτό ακριβώς ήταν και το θέμα συζήτησης. Πώς και πότε θα αλλάξει η κατάσταση που βυθίζει όλο και περισσότερο, όπως τονίζουν, στην ανυποληψία, το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αμφότεροι δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους για τον προκλητικό, όπως λένε, τρόπο που σφυρίζουν οι διαιτητές τον Ολυμπιακό και για την κάλυψη που τους παρέχουν οι παρατηρητές και η ΚΕΔ και συμπληρώνουν ότι όλα αυτά συμβαίνουν για να ικανοποιηθεί η επιδίωξη του Βαγγέλη Μαρινάκη να κατακτήσει το πρωτάθλημα με 30 νίκες!

Οι δύο ηγέτες των Δικεφάλων δηλώνουν αποφασισμένοι να οργανώσουν μια σειρά κινήσεων και παρεμβάσεων που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά και μάλιστα πριν ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Πάντως πρώτο τους μέλημα είναι η ΕΠΟ. Εκεί στοχεύουν οι δυο επιχειρηματίες που πιστεύουν ότι αν δεν αλλάξει η κατάσταση στην δομή και την λειτουργία της ομοσπονδίας, η κατάσταση θα παραμένει ίδια και πιθανότατα θα χειροτερεύει.