Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Αυτοί είναι οι παράγοντες του ποδοσφαίρου της Κορινθίας αυτοί είναι οι διαιτητές που ασχολούνται μόνο για το μεροκάματο γιατί να υπάρχει προκοπή στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο;


Μιχάλης Τσιχριτζής Πρόεδρος της ένωσης και ο Ιαβέρης της νομιμότητας του νομού μας αρχιδικαστής Θανάσης Τσιχριτζής 



Που είναι υποχρεωμένοι να μας γνωρίσουν πόσο τιμώρησαν τον τραυματιοφορέα Γιώργο Βορινιώτυη  για όλα αυτά με τα οποία χαρακτήρισε τους Κορίνθιους διαιτητές. 

Ο πολιτικός και ποδοσφαιρικός παράγοντας της Κορινθίας που έχει ρίζες απο την Αρκαδία όπως και ο κ. Τσιχριτζής 





Ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του Α Ο Ζευγολατιού που έχει συνεργάτη τον Γιώργο Βορινιώτη που είπε για τους Κορίνθιους διαιτητές "


Γράφει ο διαιτητής Ρούτσι του αγώνα Α Ο Ζευγολατιού --Κόρινθος 06 
Στο 75 λεπτό του αγώνα απομάκρυνα τον δηλωμένο ως τραυματιοφορέα Γεώργιο Βορινιώτη διότι μετά την επίτευξη του τέρματος της γηπ ομάδας μου επιτέθηκε φραστικά λέγοντας " μουνόπανα γαμώ την διαιτησία σας Θα έπρεπε να ντρέπεστε Γαμιούνται όλοι οι διαιτητές.|"

Τώρα ποιος είναι ο Γιώργος ο Βορινιώτης όλος ο νομός τον γνωρίζει Το δεξί χέρι του Βιομηχάνου  κ. Θανάση Πισιμίση του ανθρώπου που επαναστάτησε γιατί ήρθε ο ομόλογος του Δημήτρης Μπινιάρης συνοδεία φίλων του στο γήπεδο τους οποίους ο κ. περιφερειακός σύμβουλος τους βάφτισε μπράβους όταν ο νούμερο 2 της διοίκησης του χρησιμοποιεί ύβρεις επιπέδου τρούμπας  εναντίον του διαιτητή του αγώνα όπως ο κ. Ρούτσι ο υβριζόμενος διαιτητής  μας βεβαιώνει στο φύλλο του αγώνα με την υπογραφή την δική του των συνεργατών του και των αρχηγών των ομάδων .


 Ο εικονιζόμενος ονομάζεται Χρήστος Βλαχοπάνος και είναι πρόεδρος του συλλόγου Κορινθίων διαιτητών που έχει τρομερή ευαισθησία μόνο όταν αντιμετωπίζει αδύναμους όπως ο συνάδελφος του Γερενάκης να τον εξοντώσει. Και σιωπά στους χαρακτηρισμούς τους απαίσιους του Γιώργου Βορινιώτη Αλλά και οι διαιτητές του νομού και αυτοί που ασχολούνται με την διαιτησία όπως ένας απλός μεροκαματιάρης κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν Ελληνικά και δεν διάβασαν τα από τον κ. Ρούτσι γραφόμενα.

Αυτή είναι οι μεγαλοπαράγοντες και οι διαιτητές της Κορινθίας. 
Όλοι μαζί να τους φτύσουμε για να μη τους βασκάνουμε