Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ...ξενοδόχος

Κριστιάνο


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής αποδεικνύεται πως είναι και σπουδαίος επιχειρηματίας, αφού οι επενδυτικές του τάσεις καταφέρνουν να του αποφέρουν ακόμα μεγαλύτερο κέρδος.

O Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει επιλέξει να επενδύσει κάποια από τα χρήματά του στην αγορά ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων. Πιο συγκεκριμένα το όλο εγχείρημά του Κριστιάνο ξεκίνησε με την απόκτηση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο Μονακό και την συνεργασία του με τον γνωστό παγκοσμίως όμιλο Pestana που δραστηριοποιείται στον χώρο.

Μάλιστα, όπως κοινοποίησε ο ίδιος ο παίκτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αποφάσισε να προχωρήσει στην κατασκευή τεσσάρων ξενοδοχείων που θα φέρουν την επωνυμία του, με το πρώτο να είναι κιόλας έτοιμο.

Το «Pestana Cr7 Hotel», όπως ονομάστηκε το ξενοδοχείο βρίσκεται στο νησί Μαδέιρα που είναι μεταξύ Πορτογαλίας και Αφρικής και κόστισε στον Κριστιάνο περί τα 75 εκατομμύρια ευρώ.

Τα υπόλοιπα τρία ξενοδοχεία του Πορτογάλου σταρ αναμένεται να εγκαινιαστούν τα επόμενα δύο χρόνια στην Λισαβόνα, τη Νέα Υόρκη και τη Μαδρίτη.

Δείτε το ξενοδοχείο: