Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν είναι πλέον προπονητής της ΑΕΚ

Πογιέτ τέλος, υπηρεσιακός ο Μανωλάς


POGIET-BAYEVIC
. Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της Ένωσης, ήρθε το διαζύγιο των δύο πλευρών.
Ο Ουρουγουανός νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχε γνωστοποιήσει την πρόθεση του να μην συνεχίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, ωστόσο οι εξελίξεις ήρθαν πολύ γρηγορότερα.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, πήγε στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν η αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και συζήτησε με τον Πογιέτ για περίπου 40 λεπτά.
Μετά το τέλος της συνάντησής τους έγινε γνωστό ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα σταματήσει άμεσα. Απομένουν πλέον τα διαδικαστικά για το αντίο του Πογιέτ, ο οποίος φώναξε τους παίκτες του στο σαλόνι του ξενοδοχείου ώστε να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις και να τους αποχαιρετίσει.
Οσο για την επόμενη μέρα; Αυτή ακούει στο όνομα Στέλιος Μανωλάς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε προσωπική επικοινωνία με τον Μανωλά και του ζήτησε να αναλάβει την ομάδα σε αυτό το κρίσιμο σημείο, στο οποίο θα κριθούν και οι δύο στόχοι της, δηλαδή το κύπελλο και η πρώτη θέση στα play off