Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ντου χουλιγκάνων σε σεμινάριο διαιτησίας - Τραυματίστηκε ένα άτομο



ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ


Νέο ντού χούλιγκαν σημειώθηκε απόψε. Πιο συγκεκριμένα, περίπου 50 άτομα με κράνη και κουκούλες μπήκαν στην αίθουσα ΚΥΒΕ του Περιστερίου όπου διεξαγόταν το σεμινάριο των διαιτητών των ενώσεων του Λεκανοπεδίου (ΕΠΣ Αθηνών, Πειραιά, Δυτικής και Ανατολικής Αττικής) κρατώντας σιδερολοστούς.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι εισβολείς φορούσαν μπλούζες και διακριτικά του Παναθηναϊκού, πετούσαν αβγά και γιαούρτια και καρέκλες, ενώ έβριζαν τους διαιτητές, φώναζαν συνθήματα κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη.και έσπαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκε στο φρύδι ο βοηθός της Football League Δημήτρης Σαμοϊλης. Οι δράστες διέφυγαν από την έξοδο κινδύνου.

Εκτός του Σαμοϊλη, δεν σημειώθηκε κάποιος άλλος σοβαρός τραυματισμός. Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων οι Παππάς, Παπαπέτρου, Βάτσιος και Καλογερόπουλος.

Αξιοσημείωτο είναι πως κοντά στο ΚΥΒΕ υπάρχει σύνδεσμος οπαδών του ΠΑΟ. Ενώ, όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό θύμιζε το ντου που είχε γίνει στην γιορτή της ΕΠΣΑ πριν από δύο μήνες. Από τους υπεύθυνους του σεμιναρίου ήταν ο παρατηρητής Super League Θανάσης Νικολακόπουλος, ο οποίος ήταν παρατηρητής διαιτησίας χθες στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό, αλλά το γεγονός δεν συσχετίζεται λογικά με το συγκεκριμένο ματς.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό. Ήταν έξαλλος και ενώ είναι μέχρι τώρα σε διαρκή επικοινωνία με την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Από την ομοσπονδία υπήρχε πρόθεση να βγει και ανακοίνωση.