Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Οι επισκέψεις του μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου στα Αθίκια οφείλονται σε κουμπαριές



Τα Αθίκια γνωρίζω ότι όπως και ο Σολωμός έχει πολύ καλές ταβέρνες που έχουν σχέση με το κρέας. Και εκεί πηγαίνουν οι κρεατοφάγοι και μένουν πολύ ευχαριστημένοι Στο χωριό αυτό  εκεί έχει ένα πολύ καλό μαγαζί η Κλενιάτισα Πέγκυ που είναι πολύ καλή οικοδέσποινα 
Αν και έχω καιρό να την επισκεφτώ και δεν νοσταλγώ τόσο το κρέας όσο τα άγρια χόρτα της. Και όλα αυτά τα γράφω ως εισήγηση για κάποιον που δεν γνωρίζει τίποτα για τα Αθίκια. 
Γιατί όταν γνωρίζεις ότι καλοφαγάς παράγοντας του ποδοσφαίρου από τους κορυφαίους πηγαίνει  τώρα τελευταία συνεχώς στο όμορφο αυτό χωριό και δεν κάθεται σε ταβέρνα αλλά πηγαίνει σε σπίτια και βάζει το αυτοκίνητο του μέσα στην αυλή για να μη το βλέπουν Τώρα γιατί ο παράγοντας αυτός πηγαίνει στα σπίτια αντί στην ταβέρνα είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. 
Εκλογές δημοτικές δεν έχουμε ούτε εθνικές αλλά ούτε και τις ένωσης. Μάλλον πρέπει να είναι εθιμοτυπικές 
Δεν δέχομαι ότι μπορεί οι επισκέψεις μπορεί να έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο αφού στο νομό μας τα πρωταθλήματα δεν έχουν το παραμικρό ψεγάδι αφού όταν υπάρχουν διαιτητές του ύψους του Παντελή Χονδρόπουλου είναι αδιανόητο να αμφιβάλουμε για τα πρωταθλήματα . Κακοί διαιτητές που τόλμησαν να αποβάλλουν παίκτη του Πέλοπα υποβιβάστηκαν και χζάθηκαν όπως ο Βασίλη Αστερής 
Επομένως ο μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου που πηγαίνει στα Αθίκια μάλλον για καμιά ...κουμπαριά θα πρόκειται Τώρα να είναι κουμπαριά γάμου εύχομαι  καλά στέφανα. Αν είναι βάφτιση να μας ζήσει το παιδί.
Το πράγμα θα δείξει πολύ γρήγορα γιατί όπως λέει ο λαός μας... Κυριακή κοντινή γιορτή αν και αυτά τα μυστήρια γίνονται και ...Σάββατο.