Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Να γιατί το Κορινθιακό ποδόσφαιρο είναι καταδικασμένο Γιατί δεν έχει παράγοντες αλλά ...μάνατζερ!!!


Παρακαλώ να διαβάσετε με πολύ μεγάλη προσοχή τα παρακάτω 

ΤΡΙΚΑΛΑ

Η μεγάλη νικήτρια του θεσσαλικού ντέρμπι της 30ής εμβόλιμης αγωνιστικής της Football League ήταν η ομάδα των Τρικάλων. Οι ποδοσφαιριστές του Σταύρου Ψιμουλάκη έριξαν στο καναβάτσο την ΑΕΛ, την οποία συνέτριψαν με 3-0 έχοντας και τρία δοκάρια.

Στην επανάληψη όπως και στο πρώτο μέρος ο ΑΟΤ ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στον αγώνα και στο 49΄ έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 2-0, ο Κουσκουνάς, όμως, από κοντά δεν κατάφερε να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ.

Έπειτα από την φάση αυτή και έχοντας με το μέρος τους το αριθμητικό πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειες τους για το 2-0 και στο 63΄ είχαν και πάλι δοκάρι, ξανά με το Στεφάνοβιτς το πλασέ του οποίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Ξενοδόχοφ. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν στις δύο προηγούμενες φάσεις οι παίκτες των Τρικάλων, το κατάφεραν στο 68΄ με τον Κουσκουνά να βγαίνει τετ α τετ με τον Ξενοδόχοφ να τον νικά και να κάνει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το τέρμα αυτό προσπάθησαν να αντιδράσουν, στο 77΄ όμως και πάλι ο Κουσκουνάς με πλασέ έκανε το 3-0 κλειδώνοντας για τα καλά την υπόθεση νίκη για λογαριασμό των «κυανέρυθρων».

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ο Νίκος Κουσκουνάς  κατάγεται από το χωριό μου την Κλένια και είναι ο δεύτερο ποδοσφαιριστής που είδα να κλοτσά την μπάλα σε μικρή ηλικία στο νομό Κορινθίας.  . 
Ο πρώτος ήταν ο Ηλίας ο Σιώκος που ήταν ένα με την μπάλα όταν τον είδα και με κόμη μεγαλύτερη από το μπόι του να κάνει  κοντρόλ με την  μπάλα σαν να την είχε δέσει επάνω στο παπούτσι  του Τότε έχτιζα το σπίτι μου στο Λουτράκι  και τον εντυπωσιασμό μου τον είπα εκεί που αγόραζα εφημερίδες και τυχαία έπεσα επάνω στον παππού του που του είπα ότι ο εγγονός του θα φορέσει την φανέλα της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας Το ότι δεν προχώρησε είναι δική του επιλογή που κανένας δεν μπορεί να τον κρίνει. 
Ο δεύτερος είναι ο Νίκος Κουσκουνάς. Που και αυτόν τον είδα να παίζει ποδόσφαιρο όταν το παντελονάκι του  σκέπαζε τα γόνατα του και η μπάλα έφτανε  στο καλάμι του. . Και όμως έστελνε την μπάλα στα δίχτυα  σαν να έτρωγε καραμέλες  Και τον βάφτισα μίστερ γκολ  Και μετά έμαθα ότι είναι Κλενιάτης. 
Είμαι βέβαιος ότι αν αυτή η σκηνή την έβλεπα τότε που ήμουνα στην Α Ε Κ διοικητικός υπεύθυνος των Ακαδημιών σήμερα όλοι θα μιλούσαν για τον παίκτη αυτόν 
Δυστυχώς έπεσε στα χέρια μάνατζερ που διοικούσε και την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου και τον έδωσε με μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης έναντι 20.000 ευρώ όταν την ίδια εποχή ο ίδιος μάνατζερ έπαιρνε ετήσιους γυρολόγους με αυτό το ποσό.
Μόνο γι αυτό το έγκλημα ο μάνατζερ - πρόεδρος - παράγοντας έπρεπε να του είχε απαγορευθεί η είσοδος του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. 
Και ο Αστέρας ήθελε έτοιμους παίκτες και γι αυτό δεν είχε την υπομονή να φτιάξει ταλέντα  Και ο Νικόλας δόθηκε και έγινε γυρολόγος στα διάφορα σωματεία σκορπίζοντας το ταλέντο του  Και έφτασε στα Τρίκαλα που μάλλον εκεί υπάρχει προπονητής που ξέρει από ποδόσφαιρο. 
Και φτάσαμε στον αγώνα Τρικάλων -- Λάρισας που ήρθε η επιβεβαίωση όλων αυτών που είχα δει. 
Ο Κλενιάτης Νικόλας  Κουσκουνάς να αλωνίζει τα γήπεδα τώρα της Θεσσαλίας μια και τα Κορινθιακά του γύρισαν την πλάτη επειδή τον πέρασαν ως εμπορικό και όχι ποδοσφαιρικό είδος.