Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ο Νικηφόρος από το 2009 είχε προβλέψει αυτά που θα γίνουν στον Π Α Σ Κόρινθο αλλά δεν μ αφησαν να μιλήσω γιατί πολλούς θα είχα αφήσει εκτός Δήμου./






Για να μαθαίνουν αυτοί που τα βάζουν μαζί μου 

Το 2009 τον μήνα Νοέμβριο έγινε μια γενική Συνέλευση για να πάρει την ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος ο Δήμος Κορινθίων δια του Γιώργου Φαρμάκη βάζοντας ως μπροστάρη τον Σωτήρα Μαυρονάσο με τα γνωστά αποτελέσματα να υποβιβαστεί η ομάδα για πλαστογράφηση δημοσίου εγγράφου. 
Και τότε 2009 επιφανή στελέχη όχι μόνο της αθλητικής αλλά γενικά της κοινωνίας της Κορινθίας  καταφέρθηκαν εναντίον μου επειδή έγραφα ότι η ομάδα κινδυνεύει από τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί. τους απάντησα αμέσως Και ένας από αυτούς ήταν ένας άνθρωπος που αγάπησε το ποδόσφαιρο Και να η επιστολή μου την οποία την δημοσίευσα του 2009 

Γιώργος Μάρκου
Ο σωτήρας

Είπατε κ.Μάρκου ότι έχω υπηρετήσει σε σωματεία πολύ μεγάλα. Επομένως τουλάχιστον έπρεπε να σεβαστείτε την πείρα που κουβαλώ διότι εγώ αυτά που γράφω και λέω δεν τα εξαργυρώνω με καμία θέση είτε αυτή είναι αθλητική είτε είναι πολιτική.
Στην Κόρινθο πήγα για να τους βοηθήσω και ανέλαβα στην αρχή το Γραφείο Τύπου και το οποίο λειτούργησε άψογα αν και ο φίλος σας ο κ. Προβής μου είπε ότι ήταν πλαστογραφημένο το τελευταίο Δελτίο Τύπου.
Αυτά που θα έλεγα κ.Μάρκου και τα οποία θα τα διαβάσετε εις τον ΝΤΕΛΑΛΗ σε άλλη σελίδα θα βοηθούσε τη νέα Διοίκηση μέσα στην οποίαν όπως βλέπω είσαστε και εσείς γιατί θα παραλάβει μία χαώδη κατάσταση.
Γιατί κ.Μάρκου δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος παίζει σε μία ομάδα Δ΄ Εθνικής κατηγορίας να υπογράφει συμβόλαια τετραπλάσια απ’αυτά που είχε εις την ομάδα που αγωνιζότανε και ούτε κ.Μάρκου να παίρνονται παίχτες τραυματισμένοι να υπογράφουνε συμβόλαια τα οποία είναι δυσβάσταχτα για την πλάτη της Κορίνθου και εσείς να μην μ’αφήνετε να εκθέσω τον πρωταγωνιστή αυτών όλων των  ανομημάτων διότι είναι ανόμημα όταν χρεώνεις κάποιο Σωματείο στο οποίον δεν προσφέρεις απολύτως τίποτα γιατί το μόνο το οποίον έδινε ο κ.Τσουμάνης ήτανε μόνο οι υπογραφές του οι οποίες βέβαια ήταν δεσμευτικές αφού έφερε το αξίωμα του Προέδρου της Κορίνθου.
Αυτά θα έλεγα για να σας εδραιώσω και να μάθουν οι φίλαθλοι ότι όποιος αναλάβει από εδώ και πέρα την Κόρινθο θα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να την οδηγήσει σε λιμάνι απάνεμο.
Δεν με αφήσατε γιατί δεν ξέρετε ότι ο Νικηφόρος ανιδιοτελώς συμπεριφέρεται μια ολόκληρη ζωή.
Και άλλοτε με χαρακτηρίσατε σε τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιαστήκατε ως εχθρό της Κορίνθου και δυστυχώς δικαιώθηκα πλήρως.

Ναι, υπηρέτησα σε μεγάλες ομάδες και το αποδεικνύω ανά πάσα στιγμή γιατί όλα αυτά τα οποία γράφω επαληθεύονται.

Αυτή η επιστολή ήταν ο προάγγελος της ουσιαστικής διάλυσης της ομάδος που κατά την γνώμη μου η Κορινθία μπορεί να κάνει μια ομάδα της πρώτης εθνικής κατηγορίας αφού η έδρα της θα είναι η Αθήνα και ο Πειραιάς  αφού  οι φίλαθλοι του λεκανοπεδίου θα ήθελαν τον ίδιομ χρόνο για   να φτάσουν  στο Ο Α Κ Α όπως και στην Κόρινθο 
Δεν μ άφησαν  να μιλήσω τότε γιατί οι ένοχοι ήταν ο Δήμος και ο κ. Τσιχριτζής που δέχτηκαν  ένα παιδάκι να χρεώσει την ομάδα τεράστια ποσά με τις ανεξήγητες μεταγραφές που έκανε χωρίς να είναι η παρουσία του νόμιμη αφού καμία γενική συνέλευση δεν έδωσε το δικαίωμα αυτό στον Παντελή Μπιτούνη  Και αν μ άφηναν να τα πω αυτά πολλοί θα βρισκόντουσαν σε πολύ δύσκολη θέση. 
Την εποχή λοιπόν αυτή ο Π Α Σ Κόρινθος χρησιμοποιήθηκε για να γίνει πρόεδρος της ένωσης ο κ. Τσιχριτζής με την βοήθεια  του Δήμου Κορινθίων και με την σειρά του ο κ. Μιχάλης βοήθησε τον κ. Πνευματικό  για να γίνει και πάλι δήμαρχος. Γιατί όταν ήρθαν στο σπίτι για να πάρουν κάποια χαρτιά τα οποία είχα τους είπα και ανίψια του Ωνάση να είσαστε δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε την ομάδα που οι μεταγραφές που έχει κάνει ο Μπιτούνης με την υπογραφή επικύρωση του τότε προέδρου Παναγιώτη Τσουμάνη ( δεξί χέρι του κ. Τσιχριτζή ) φτάνουν  σε ποσά δυσβάσταχτα και για ομάδα Β εθνικής κατηγορίας
Με την επιστολή μου αυτή φανερώνω στον κόσμο του ποδοσφαίρου ότι αυτά που υποστηρίζω είναι σωστά και αν με άκουγαν σήμερα η Κόρινθος δεν θα έπαιζε στο τοπικό πρωτάθλημα. Που για μένα είναι άθλος αυτών που διοικούν σήμερα την ομάδα αφού κανονικά η ομάδα έτσι που την κατάντησαν ονόματα τρανταχτά  έπρεπε να βρίσκεται στα αζήτητα. 
Και επειδή κρατήθηκε στα πόδια του ο νΠ Α Σ κάποιοι ονειρεύονται να την διοικήσουν ξανά για να την φέρουν στα μέτρα των μια και είναι ανίκανοι για όλα