Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Προς την Διοίκηση του Α Ο Λουτρακίου: Οι επαναστάτες είναι αδιανόητο να γίνονται ραγιάδες


Ου   τοι συνέχθειν , αλλά συμφιλείν έφυν 
( δεν γεννήθηκα για να μισώ μαζί με άλλους αλλά για να αγαπώ μαζί με άλλους )

                                 Σοφοκλής ( 496--406 π. Χ)


Μια ανακοίνωση του Α Ο Λουτρακίου την οποία η διοίκηση μου την έστειλε όταν όλα έγιναν για να τα δημοσιεύσω . Και εγώ από αναγνώριση για το τεράστιο έργο που προσφέρει στο ποδόσφαιρο  παραβλέπω την στάση των  προς το πρόσωπο μου 

Γράφει η Διοίκηση του Α Ο Λ :
Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της για τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Α.Ο Λουτράκι και το τελευταίο διήμερο υπήρξε πλούσιο σε χαμόγελα, διασκέδαση , αλλά και  αγωνιστική δράση.

ΘΩΜΑΣ ΚΑΝΑΒΟΣ: ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Την Παρασκευή είχαμε τον καθιερωμένο –πλέον- αγώνα μεταξύ των γονέων  των αθλητών της Σχολής, ενώ το Σάββατο, οι ομάδες Νέων (Κ15) και Παίδων (Κ13) έδωσαν φιλικούς αγώνες με τις Μεικτές ομάδες της Ε.Π.Σ Κορινθίας σε μια μικρή γιορτή που διοργανώθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας και στην οποία έγινε και η απονομή του  Πρωταθλήματος Νέων Κορινθίας στην ομάδα Κ15.
Μια εξαιρετική  πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια τείνει να γίνει πλέον  θεσμός. Οι γονείς, μπαμπάδες και μαμάδες αθλητών από τη Σχολή Ποδοσφαίρου μας ,φόρεσαν τα αθλητικά τους και αναμετρήθηκαν μεταξύ τους στον αγώνα που διεξήχθη την Παρασκευή το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Sport Camp.
Οι νεαροί αθλητές κάθισαν για μια φορά έξω από τις γραμμές του γηπέδου και παρακολούθησαν τους γονείς τους να διασκεδάζουν συμμετέχοντας με πολύ κέφι και χαμόγελα σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.
Ο αγώνας είχε διάρκεια 60 λεπτών, πολύ καλό ρυθμό, κυριάρχησε το fair play και οι δύο ομάδες αναδείχθησαν ισόπαλες. Βέβαια, η λευκή ομάδα ισχυρίζεται ότι έβαλε περισσότερα γκολ (μάλλον έχει δίκιο), αλλά το τελικό σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Το ποδόσφαιρο άλλωστε είναι πάντα ένα παιχνίδι που δίνει χαρά και αρέσει σε όποιον το παίζει ανεξαρτήτως ηλικίας.




ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΝΕΟΙ, ΧΤΙΖΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ
Η ομάδα Νέων (Κ15) αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Νέων Κορινθίας για 4η φορά στην τελευταία πενταετία.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΝΕΟΙ, ΧΤΙΖΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ Κορινθίας στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία δεν είναι λοιπόν κάτι πρωτόγνωρο για τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Α.Ο Λουτράκι.
Η μεγάλη επιτυχία των νεαρών ποδοσφαιριστών του κ. Νούλα, όμως έγκειται στο γεγονός ότι αυτός ο τίτλος ήρθε με μια καταπληκτική επίδοση. Η Κ15 κατέκτησε το Πρωτάθλημα της φετινής περιόδου επιτυγχάνοντας το απόλυτο νικών ( 22 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) με 97 γκολ στο ενεργητικό της και μόλις 11 παθητικό.
Ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Κ15 έκαναν φέτος το ντεμπούτο τους στην ανδρική ομάδα, ενώ πολλοί περισσότεροι ήταν αυτοί που συμμετείχαν σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Στο φετινό Πρωτάθλημα Νέων δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι ποδοσφαιριστές που είχαν γεννηθεί από  1/1/2000 έως 31/12/2001 και μικρότεροι. Αντίστοιχα, στο Πρωτάθλημα Παίδων δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι αθλητές που είχαν γεννηθεί από  1/1/2002 έως 31/12/2003 και μικρότεροι.
Για άλλη μια χρονιά οι προπονητές των ομάδων μας κ. Νούλας (Κ15) και κ. Πέτρου (Κ13) χρησιμοποίησαν και οι δύο στις ομάδες τους πληθώρα νεαρών παικτών από μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες.
Η ομάδα Παίδων (Κ13) που ουσιαστικά λειτουργεί ως «τροφοδότης» της Κ15 ..έχασε φέτος 6 βασικά της στελέχη που μεταπήδησαν στην μεγαλύτερη ομάδα και γέμισε με μικρούς, στην συντριπτική τους πλειοψηφία γεννηθέντες το 2003 και 2004.
Η κατάκτηση της 4ης  θέσης στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα Παίδων της Ε.Π.Σ Κορινθίας σε συνάρτηση με το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα  και η προσαρμογή σε αγωνιστικά δεδομένα πρωταθλήματος των νεαρότερων μελών της έδειξε ότι υπάρχει ταλέντο και  ακόμη καλύτερο μέλλον.

Φωτογραφία

Το πρόγραμμα της εβδομάδας:
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Σχολής ποδοσφαίρου ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα με πολλά παιχνίδια για όλα τα τμήματα.
Τη Δευτέρα 30/5 , τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα δίνουν αγώνες με την Κόρινθο 06’.
Την Τρίτη  31/5, οι ομάδες Νέων και Παίδων θα αντιμετωπίσουν αντίστοιχες ολλανδικές ομάδες που φιλοξενούνται  αυτές τις μέρες στις εγκαταστάσεις του Sport Camp.
Την Τετάρτη 1/6, τα μικρότερα τμήματα θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Ακαδημία του Ηρακλή Λεχαίου.
Για το Σάββατο 4/6 γίνονται προσπάθειες η Σχολή ποδοσφαίρου να αντιμετωπίσει ομάδες από Ακαδημία  Π.Α.Ε  της Football League, αλλά αυτό θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.
Τέλος, η χρονιά ολοκληρώνεται  με τους φιλικούς αγώνες  της επόμενης Κυριακής 5/6 στην Ακαδημία της Αθλούπολης στην Κόρινθο.

ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ



Οι ομάδες Νέων (Κ15) και Παίδων (Κ13) αντιμετώπισαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο των Ισθμίων τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ Κορινθίας σε μια μικρή ποδοσφαιρική γιορτή  που κορυφώθηκε με τη βράβευση όλων των νεαρών αθλητών της Σχολής Ποδοσφαίρου και την απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλήματος Νέων στην ομάδα Κ15.

Με την παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Σ Κορινθίας κ. Μιχάλη Τσιχριτζή, οι ομάδες έδωσαν δύο αγώνες διάρκειας 40 λεπτών με τους προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές  τους.
Η ομάδα Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1), ενώ η ομάδα Νέων , που απ’ότι φαίνεται δεν χάνει ούτε σε φιλικό, επικράτησε με 2-0.
Ο κ. Τσιχριτζής έκανε την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου στην ομάδα Νέων δίνοντας συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές  για την επιτυχία τους και ευχόμενος «καλή πρόοδο» σε όλα τα παιδιά.
Ο πρόεδρος του Α.Ο Λουτράκι κ. Καναβός συνεχάρη όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των Μεικτών ομάδων της Ε.Π.Σ  και απένειμε αναμνηστικά διπλώματα των αναμετρήσεων σε όλους τους συμμετέχοντες.



Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Είμαι  ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της ομάδας του Α Ο Λουτρακίου γιατί το έργο της ομάδας αυτής αν είχε έδρα οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας θα ήταν το καμάρι της πόλεως και κατά προέκταση του νομού. 
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως κάτι πολύ βασικό Αν και η ομάδα του 
Α Ο Λ διαθέτει το καλύτερο γραφείο επικοινωνίας ελάχιστες φορές είχα την υψίστη τιμή της ενημέρωσης. Νομίζω ότι κάποιοι πιστεύω όχι όλοι δεν επιθυμούν την παρουσία μου. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν παρακολούθησα κανένα αγώνα της ομάδας αν και το Θώδειο Στάδιο  από το σπίτι μου απέχει τρία χιλιόμετρα Και είχα φίλους να δω και από την Μυτιλήνη και από την Σπάρτη τους οποίους αναγκάστηκα να τους δω μετά τον αγώνα 
Θέλω να διαβιβάσω  στην διοίκηση του Α Ο Λ κάτι που ίσως να μη το έχουν το έχουν καταλάβει. Έχουν κάνει μια επανάσταση στο χώρο τπυ ποδοσφαίρου.Και επομένως οι επαναστάτες δεν μπορεί να συμβαδίζουν με μικρότητες. Το να μη με καλείτε επειδή θα ήταν ο κ. Τσιχριτζής αυτό σημαίνει ότι από επαναστάτες γίνεστε ραγιάδες 
Ο Νικηφόρος είναι ο μόνος που πήρε θέση για την επιλογή του αντικανονικού γηπέδου για να γίνει ο τελικός του κυπέλλου όχι επειδή η μια ήταν του Λουτρακίου αλλά επειδή αυτό ήταν νόμιμο 
Δηλώνω ότι θα ενημερώνω την κοινή γνώμη χωρίς να λαμβάνω την στάση της διοίκησης κανενός σωματείου.