Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Μαρία Θελερίτη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει..



Αυτά είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Θελερίτη: 

«Θα υπάρχει και οικονομικά όφελος μέσα από αυτή τη διαδικασία. Δηλαδή με αφορμή τους πρόσφυγες να δούμε και αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων κτιρίων, να δούμε και την τοπική οικονομία καθώς υπάρχουν χρήματα από τη μεριά τους. Ξέρετε και εκεί που υπήρχε έλυσαν αρκετά προβλήματα λόγω της κρίσης στην τοπική οικονομία. Θα μπορούσαμε λοιπόν να δούμε πώς μπορεί να γίνει και αυτό, ώστε να φιλοξενήσουν όλες οι περιοχές της Ελλάδος και να μην είναι συσσωρευμένοι σε ένα σημείο. Αυτή η πρόταση συζητείται. Η συζήτηση έχει ανοίξει και με τον Περιφερειάρχη και με τους δημάρχους για να υπάρξει μια βέλτιστη λύση» δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Θελερίτη…"

Σχολιάζει  ο Νικηφόρος. 

Θυμάμαι  όταν πήγαινα στο γυμνάσιο ( η γενιά η δική μου δεν είχε λύκειο ) είχαμε έναν καθηγητή που μας έκανε φυσική αλλά επειδή είχε ανακατευτεί με τα πολιτικά και την εποχή αυτή είχε εξορίες είχε αποκτήσει μια σοφία και έναν τρόπο να μας επιβάλλεται δια του λόγου.  Και όταν εννοούμε επιβολή να ακούς στο μάθημα του και τον θόρυβο που κάνει η μύγα όταν πετά. Ποτέ δεν σήκωσε χέρι σε κανέναν μετατρέποντας το πανάρχαιο εκεί που δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος. Ίσως να είχε κουραστεί από τις ταλαιπωρίες της εξορίας και προτιμούσε να υποστηρίζει μόνο με τον λόγο μπορείς να επιβληθείς. 
Μας έλεγε όμως κ. Θελερίτη ότι για όλα  όσα κάνει κάποιος και τον εκθέτουν υπάρχει κάποια δικαιολογία αρκεί να μη σας εκθέτει. 
Και εσείς κ. Μαρία μας έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα γιατί αυτά που υποστηρίζετε τα έχει γυρίσει σε κινηματογραφική ταινία ο Γιάννης Δαλιανίδης  στο κινηματογράφο με τον τίτλο Γοργόνες και μάγκες. 
Και που έχει πάει ο Χρόνης Εξαρχάκος ( που μας έφυγε πολύ νωρίς αυτός ο μεγάλος ηθοποιός ) να φέρει σε κάποιο νησί επενδυτές. Και μόλις έφτασαν με το καΐκι δεν άφησαν τίποτα να μη το κλέψουν. 
Η σιωπή είναι χρυσός άκουσα να λένε Στην δική σας περίπτωση συμπληρώνω είναι το πιο ακαταμάχητο επιχείρημα.