Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Αυτοί διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα Να τους καμαρώνουμε και να ευχόμαστε ο Θεός να τους έχει καλά

Παραμένει πιστός στην Ε Π Ο ο κυρ- Μιχάλης  γιατί τιμά το ψωμί που έφαγε μαζί με τους συνεργάτες του πηγαίνοντας παρατηρητές σε κάποιους αγώνες ( Αχ!!! βρε αυτή η λαϊκή τι κάνει ) και το ταξίδι στην Ελβετία μετρά . Και δεν έχει σημασία που δεν ήταν τόσο ευχάριστο λόγω ευθυμίας. . .

Άκουγα όταν ήμουνα μικρός να λένε οι μεγαλύτεροι από εμένα ( και τότε ήταν πολύ περισσότεροι από εμένα ενώ τώρα πολύ λιγότεροι ) ότι όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος και δεν μπορούσα να καταλάβω ότι η ώρα είναι μέρος του χρόνου. 
Και έτσι διαβάζω στο Ίντερνετ ότι οι ενώσεις που πήγαν στη Θεσσαλονίκη και στο Ξενοδοχείο Μακεδονία ήταν :Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λάρισας, Λέσβου, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Σάμου, Σερρών, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Χανίων, Χίου, Καβάλας. 

Έχουμε όμως διάφορες κατηγορίας 

Ενώσεις που εκπροσωπήθηκαν από τους προέδρους των :Αθήνας, Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Δωδεκανήσων, Ζακύνθου, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λάρισας, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χανίων, Χίου,

Ενώσεις που εκπροσωπήθηκαν από τους γενικούς γραμματείς :ΕΠΣ Σάλας, Αργολίδας, Λέσβου

Και εκπρόσωποι κάποιων παρατάξεων που στην ουσία δεν λέει σχεδόν τίποτα: Σέρρες, Καβάλα, Αχαϊα, Καστοριά, Χαλκιδική.


Δημήτρης Μελισσανίδης:«Κάνουμε μία προσπάθεια να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Απόδειξη ότι τρία μεγάλα σωματεία είμαστε εδώ κι οι τρεις θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Είμαστε τρεις και μακάρι να μας ακολουθήσουν κι άλλοι. Βοηθήστε μας, είναι κρίμα να σκοτώνουμε αυτό που αγαπάμε»

Ιβάν Σαββίδης: «Σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ. Όλοι όσοι συγκεντρωθήκαμε δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ έχει διαλέξει έναν δρόμο και θα μείνει σε αυτόν. Τον δρόμο της κάθαρσης. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει διαφθορά, τώρα ήρθε η στιγμή. Τρεις ομάδες έχουν ενωθεί για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε μαζί είναι να καταστρέψουμε το αμαρτωλό σύστημα και να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο».

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Και όμως κ. Μελισσανίδη πολλοί απ αυτούς που ήρθαν στο ξενοδοχείο Μακεδονία μέχρι σήμερα  ήταν χαλίφιδες και με την παρουσία τους εκεί στην Θεσσαλονίκη  θέλησαν να συνεχίσουν να είναι  γιατί είναι παντός καιρού. 
Ο Πρόεδρος της ένωσης της Αθήνας μέλος του Δ Σ της Ε Π Ο και υπηρέτης όλων των αφεντάδων που πέρασαν από την θέση του προέδρου της Ε Π Ο.Γι αυτό αμετακίνητος στη θέση του.  
Η ένωσης Γρεβενών έχει έχουν 35.000 κατοίκους και όμως έχει διαιτητή στην πρώτη εθνική κατηγορία. που το ποδόσφαιρο εκεί και να θέλει να πάει δεν μπορεί. 
Η ένωσης Δωδεκανήσου έχει πρόεδρο τον κ. Οικονομίδη που είναι και γιατρός και το 1979-80 ήταν ταμίας στο πρώτο Δ Σ της Ε Π Α Ε που σημαίνει ότι ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε μεγάλες θέσεις από τότε Που σημαίνει ότι έχει συμπληρώσει τριάντα επτά ( 37 ) χρόνια τρανταχτής παρουσίας . Νυν μέλος του Δ Σ της Ε Π Ο 
Ένωση Χανίων με πρόεδρο τον ιατρό Βούρβαχη Γεώργιο μέλος του Δ Σ της Ε Π Ο Ισοβίτης παράγοντας. 
Ένωσης Ξάνθης που από εκεί κατάγεται ο νυν πρόεδρος της Ε Π Ο που ήταν πρόεδρος της ένωσης αλλά έπαθε στις εκλογές συντριβή Αλλά όμως δεν τον υποχρέωσαν να τα μαζέψει και να φύγει. 
Η ένωσης Χίου που είχε πρόεδρο τον κ. Σαρρή ιατρό το επάγγελμα που μας έχει δώσει το καμάρι της διαιτησίας Γιάχο που δεν είδε τον Μανιάτη να διώχνει με το χέρι την μπάλα επάνω στη γραμμή του τέρματος. 

Και εδώ είμαστε υποχρεωμένοι να σημειώσουμε από αυτούς που πήγαν στο Ξενοδοχείο Μακεδονία ψήφισαν κατά της σημερινής διοίκησης της Ε Π Ο 
Ανατολική Αττική --Ηπείρου --Ηρακλείου --Θεσσαλίας --Κιλκίς --Κοζάνης --Κυκλάδων --Λάρισας --Πέλλας --Πρέβεζας --Φλώρινας --Φωκίδας.

Και από αυτούς που δεν ψήφισαν την σημερινά διοίκηση αλλά δεν πήγαν στο Ξενοδοχείο Μακεδονία  
Αχαϊας --Ηλείας --Καρδίτσας --Λακωνίας --Λασιθίου --Μακεδονίας --

Για να πάνε στο Ξενοδοχείο Μακεδονία χρειάστηκαν ελάχιστες ώρες ενώ μαζί με αυτούς που κατάντησαν το ποδόσφαιρο σ αυτά τα χάλια συνεργάστηκαν  χρόνια αμέτρητα