Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Το μεροκάματο του τρόμου για τον κ. Επειδής







Διαβάζω :

Από επεισόδια και την οριστική διακοπή συνοδεύτηκε το ματς των μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική ανάμεσα στο Αιγάλεω και την Προοδευτική το απόγευμα της Τετάρτης (25/5).

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης δεν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης λόγω της παρουσίας 2-3 ατόμων που βρίσκονταν στο γήπεδο χωρίς να έχουν δικαίωμα να βρίσκονται σε αυτό σύμφωνα με τον ρέφερι από την Ήπειρο. 

Σε εκείνο το σημείο το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Προοδευτικής με τις δυο ομάδες να παίζουν με 10 παίκτες λόγω των αποβολών των Μένιου και Μηλιώνη αντίστοιχα.

Η μη έναρξη του αγώνα οδήγησε αρχικά σε κάποιες αντεγκλήσεις ανάμεσα στους παίκτες των πάγκων των δυο ομάδων που ήρθαν στα χέρια. Τότε υπήρξε εισβολή  των φίλων του Αιγάλεω στον αγωνιστικό χώρο και  επεισόδια με τα ΜΑΤ, εκτοξεύοντας εναντίον τους μπουκάλια και καδρόνια.

Τα επεισόδια μάλιστα συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει τους οπαδούς των γηπεδούχων και εν συνεχεία προχώρησε σε προσαγωγές. Υπήρξαν συμπλοκές με την αστυνομία, όταν νεαροί φορώντας μαύρες κουκούλες, άρχισαν να εκτοξεύουν καδρόνια, μάρμαρα και πέτρες. Μεταξύ άλλων, προκάλεσαν υλικές ζημιές σε παρευρισκόμενα σταθμευμένα οχήματα.

Χρησιμοποιώντας κάδους απορριμμάτων, έστησαν οδοφράγματα διακόπτοντας την κυκλοφορία. Μάλιστα ακινητοποίησαν στη μέση της ασφάλτου ένα λεωφορείο του ΟΑΣΑ, στην κάθοδο της Θηβών στο ρεύμα προς Νίκαια.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Πάνε πολλά χρόνια που στον κινηματογράφο είχα δει μια  Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ανρί Ζορζ Κλουζ με τους: Ιβ Μονταν, Σαρλ Βανέλ, Πίτερ Βαν Εικ

Η περιπέτεια μιας ομάδας ανδρών που μεταφέρουν ένα φορτίο νιτρογλυκερίνης μέσα από τη ζούγκλα της Κεντρικής Αμερική

Η ταινία είχε γυριστεί  το 1953 που σημαίνει πριν από 63 χρόνια 
Που να φανταστεί κανείς ότι η ίδια ταινία στο σωτήριο έτος 2016 θα την γύριζαν στο γήπεδο του Αιγάλεω με πρωταγωνιστή  τον κ. Επειδής ( Γενικό γραμματέα της ένωσης ) που για να συμπληρώσει τα έξοδα της λαϊκής ( γιατί μπορεί να είμαστε εργάτες του ποδοσφαίρου αλλά κοιτάμε και την λαϊκή μας ) πηγαίνει παρατηρητής σε διάφορους αγώνες εκτός του νομού 
Και είναι το δεύτερο μεροκάματο του τρόμου που πρωταγωνιστεί ο κ. Επειδής μια και στο πρώτο απέτυχε του  βάλανε και πρόστιμο να μη μπορεί να συμμετέχει σε αγώνα για ένα μήνα ολόκληρο ( Που σημαίνει πάει η λαϊκή και ο ολίγον Χασάπης )'Τον ρόλο που θα μπορούσε να παίξει 



είναι αυτός του Σαρλ Βανέλ που ήταν ο σκληρός του Γαλλικού κινηματογράφου.Μάθαμε ότι ο κατά άλλα συμπαθέστατος κ. επειδής σκέπτεται τουλάχιστον για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο να μη πατήσει το πόδι σε αγώνα εκτός νομού. Μεταξύ μας καλή είναι η λαϊκή αλλά περισσότερο αξίζουν τα νεύρα μας.