Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ο Κώστας Μανωλάς συνεχίζει να προσφέρει ευρώ στον Ολυμπιακό.

ΜΑΝΩΛΑΣ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports Italia η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέγγισε τον ατζέντη του Κώστα Μανωλά, για να εξετάσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του, με την Ρόμα να ζητάει 40 εκατομμύρια ευρώ.

Oπως αναφέρει η η ίδια πηγή η Ρόμα ζητάει ακατέβατα 40 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να διαθέσει για τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και της Τσέλσι.

Την ίδια στιγμή ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο υποστηρίζει ότι η Ρόμα είναι εύκολο να παρακάμψει την ρήτρα με τον Ολυμπιακό (οφείλει να του δώσει το 50% των χρημάτων της μεταγραφή του αν πωληθεί αυτό το καλοκαίρι), αφού οι Ρωμαίοι σκέφονται την λύση του δανεισμού με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Και αυτόν το ποδοσφαιριστή τον οφείλει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στον Στέλιο Μανωλά γιατί όταν πήγε στην Α Ε Κ οι τότε προπονητές της υποδομής τον απέρριψαν Και αναγκάστηκε ο Στέλιος να τον πάρει και να τον πάει στην ομάδα του Θρασύβουλου που προπονούσε ένας άλλος μεγάλος ο Αλέξης Τσώλης και τον έβαλε καιο έπαιξε αμέσως στην πρώτη ομάδα με αποτέλεσμα να βγάλει μάτια Με αποτέλεσμα μετά την απόδοση του Κώστα στην ομάδα της Φυλής  να αναγκαστεί η Α Ε Κ να τον δεχτεί χωρίς όμως να το αποδεχτεί με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πάει στον Ολυμπιακό. Και τώρα αν πάει στην Αγγλία με τα 40 εκατομμύρια ευρώ θα πάρει ο Ολυμπιακός το 50% του ποσού. 
Επιτέλους κάποιοι στην Α Ε Κ πρέπει να βάλουν μυαλό και να μη θέλουν να βγάλουν τα απωθημένα τους επειδή έχουν κάποιο πόστο ή δύναμη επειδή είναι οργανωμένοι.