Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Εφεση για την αθώωση Μελισσανίδη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας

MELISSANIDIS

Νέο επεισόδιο στην υπόθεση Μελισσανίδη-Κύρκου θα παιχτεί αύριο Τετάρτη.  Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση στην απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ με την οποία ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε αθωωθεί για το περιστατικό στο ημίχρονο του ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Τότε στο φύλλο αγώνα είχε αναφερθεί φραστική επίθεση στον παρατηρητή διαιτησίας, ωστόσο ο Μελισσανίδης είχε απαλλαχθεί έπειτα από τις κατηγορίες επειδή τα όσα αναφέρονταν δεν ήταν προϊόν προσωπικής αντίληψης του διαιτητή και δεν είχαν επιβεβαιωθεί από τους αυτόπτες μάρτυρες που εξετάστηκαν.

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφερόταν ότι… «δεν προέκυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας, εάν περιελάμβανε εξυβριστικές και απειλητικές φράσεις, καθώς τα όσα ελέχθησαν τα κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής, όχι από προσωπική του αντίληψη, αλλά όπως περιεγράφησαν σε αυτόν από τον παρατηρητή Κύρκο, ενώ δεν επιβεβαιώνονται ούτε από τους αυτόπτες μάρτυρες που εξετάστηκαν, ούτε από τον παρατηρητή του αγώνα Γιώργο Καρανίκα».