Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Συνεχίζει να προκαλεί ο κ. Βιομήχανος του Ζευγολατιού αλλά εμείς και μόνο εμείς του απαντάμε



Και ενώ κανένας δεν τολμά να αντικρούσει τον κ. Βιομήχανο  επειδή το χρήμα βρίζει και οι άλλοι σιωπούν ο Νικηφόρος και πάλι επανέρχεται και επειδή με περιμένοντας τίποτα και από κανέναν γράφει τις απόψεις του και που κανένας δεν τολμά να απαντήσει και νομίζουν όταν ξιφουλκούν στα διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια κάτι κάνουν,

Κύριε Πισιμίση  Βιομήχανε -- πολιτικό-- παράγοντα του ποδοσφαίρου 

Ρουφιάνοι δεν είναι οι πληροφοριοδότες που επαναλαμβάνουν αυτά που εσύ λες δημόσια για να κάνεις την λεγόμενη φιγούρα σου. Γιατί το ποδόσφαιρο το είχες το έχεις και θα το έχεις μόνο για να διαφημίζεσαι Ενώ εμείς οι μη βιομήχανοι αγαπάμε το άθλημα και δεν το χρησιμοποιούμε για να εκλεγούμε σε πολιτικά αξιώματα . Γιατί πριν να γίνεις γνωστός μέσω του ποδοσφαίρου στις εκλογές το 2010 είχες εκλεγεί δεύτερος αναπληρωματικός.

Κύριε Πισιμίση  Βιομήχανε -- πολιτικό-- παράγοντα του ποδοσφαίρου 

Σε ερώτηση κάποιου φιλάθλου γιατί δεν παίρνεις κ. πρόεδρε έναν Κορίνθιο προπονητή για  την ομάδα σου έδωσες την παρακάτω απάντηση που δεν είναι χαστούκι εναντίον των Κορινθίων προπονητών αλλά προσβολή προς τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας του Α Ο Ζευγολατιού. 
Είπες ότι " ...όλους τους Κορινθίους προπονητές και αν ενώσεις έναν Ζήκο δεν μπορείς να βγάλεις . Και άντε οι ρουφιάνοι να ενημερώσετε τον Νικηφόρο για να το γράψει "

ρουφιάνος ο [rufxános] Ο18 θηλ. ρουφιάνα [rufxána]  : 1.μαστρωπός. 2. (ως υβρ. χαρακτηρισμός) σπιούνος, καταδότης. 
[ιταλ. ruffiano -ς· ρουφιάν(ος) -

Κύριε Πισιμίση  Βιομήχανε -- πολιτικό-- παράγοντα του ποδοσφαίρου 

Προσωπικά δεν συνεργάζομαι με αυτή την κατηγορία ανθρώπων γιατί αυτοί υπηρετούν μια άλλη κατηγορία της κοινωνίας  που δεν έχουν καμία σχέση με μένα. 
Γιατί εγώ σας υπερασπίστηκα στις εκλογές της ένωσης τον Ιούλιο του 2013 και εσείς με πουλήσατε και με αφήσατε να καταδικαστώ και συνεργάζεστε με τους μηνυτές μου που σας χαρακτήρισαν οπαδούς του Λίντς Και αυτό τον χαρακτηρισμό τον δεχτήκατε όλοι σας και οι μάρτυρες υπεράσπισης μου έγιναν κατηγορίας προς μεγάλη δόξα σας. 
Εσείς λοιπόν δεν έχετε το δικαίωμα να κάνετε χαρακτηρισμούς στα ποδοσφαιρικά στέκια που δεν έχετε καμία ευθύνη  
Σε προκαλώ όλα αυτά που είπες  να τα υπογράψεις  και να τα δώσεις στα μέσα ενημέρωσης όπως κάνω εγώ πάντα; 

Κύριε Πισιμίση  Βιομήχανε -- πολιτικό-- παράγοντα του ποδοσφαίρου 

Ναι έχεις δίκιο όλους του Κορίνθιους προπονητές και αν ενώσεις δεν μπορεί να βγάλει ένα Ζήκο του Μπακαλόγατου  γιατί ηθοποιοι όπως ο Κώστας Χατζηχρήστος είναι αναντικατάστατοι. 

Κορίνθιοι Προπονητές 

Νομίζω ότι πρέπει να δώσετε ένα μάθημα στον κ. Βιομήχανο Και αυτό πρέπει να είναι η πλήρης αδιαφορία.