Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Έρχεται διαζύγιο-έκπληξη γνωστού Έλληνα ποδοσφαιριστή!


Έρχεται διαζύγιο-έκπληξη γνωστού Έλληνα ποδοσφαιριστή!
Φινάλε με επεισοδιακό τρόπο αναμένεται να μπει προσεχώς στη σχέση του ποδοσφαιριστή της Χάιντουκ Σπλιτ, Σάββα Γκέντσογλου με την Αγγελική Ηλιάδη.

Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι ο φακός να απαθανάτισε τους δυο τους σε τρυφερές στιγμές στη Μύκονο, αλλά μόνο ρόδινη δεν είναι η κατάσταση στην παρούσα φάση, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Spirto».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 26χρονος μέσος, που ούτως ή άλλως μένει τον περισσότερο καιρό στην Κροατία πλέον, έχει εγκαταλείψει το σπίτι τους στα Νότια Προάστια όπου ζει η γνωστή τραγουδίστρια με τον 11χρονο γιο της Μπαμπίνο (που απέκτησε με τον δολοφονημένο Μπάμπη Λαζαρίδη) και τον δίχρονο γιο της Βασίλη και ο χωρισμός τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος.

Οι εντάσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι μεγάλες και παράλληλα ο χρόνος που περνάνε μαζί είναι λίγος λόγω και της απόστασης που τους χωρίζει, καθώς αν εξαιρέσουμε τη σεζόν 2014-15 κατά την οποία ο Γκέντσογλου αγωνίστηκε στον Εργοτέλη, τα τελευταία χρόνια είναι στον εξωτερικό (αρχικά στην Ιταλία και τώρα στην Κροατία).

Σύμφωνα, πάντα, με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Spirto", o Έλληνας μέσος είναι σε συχνή επαφή με τον δικηγόρο του, διότι θέλει να πάρει την επιμέλεια του γιού του και οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια