Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Πήρε ρεβάνς από Μίλαν η Γιουβέντους και πέρασε στους "4"



ΙΤΑΛΙΑ
Μπορεί η Μίλαν να κέρδισε στο πρωτάθλημα, αλλά και στην μάχη των δύο ομάδων στο Σούπερ Καπ που έγινε στην Ντόχα, όμως η τρίτη ήταν και φαρμακερή.
Η Γιουβέντους πήρε το αίμα της πίσω στο κύπελλο (2-1), προκρίθηκε στον ημιτελικό όπου περιμένει η Νάπολι και πάει φουλ για το τρίτο σερί κύπελλο Ιταλίας.
Η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι μπήκε δυνατά. Μόνο μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο, με την Μεγάλη Κυρία να κάνει πάρτι.Είχαν περάσει μόλις 10 λεπτά, όταν ο Κουαδράδο με ένα εκπληκτικό τακουνάκι είδε στην πλάτη του τον Ντιμπάλα, ο οποίος με δεξί σουτ άνοιξε από πολύ νωρίς το σκορ (10’, 1-0).
Η Γιουβέντους έχασε πανομοιότυπη ευκαιρία για το 2-0 έξι λεπτά αργότερα, όμως ο Αντονέλι μπλόκαρε το σουτ του Κουαδράδο, όμως το δεύτερο γκολ ήρθε λίγο αργότερα (21’) με ένα φαλτσαριστό σουτ του Μίραλεμ Πιάνιτς (21’). 
Ο Σάμι Κεντίρα πέτυχε και τρίτο γκολ λίγο αργότερα που ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ, με την Μίλαν να παραπαίει για 45 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.
Ομως, στην πρώτη κατεβασιά της ο Μπάκα (52’, 2-1) της έδωσε ελπίδες, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση ο Λοκατέλι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.
Παραδόξως, η Μίλαν έπαιξε καλύτερα με 10 παίκτες, έχασε ορισμένες καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Ντεουλοφέου, όμως η Γιουβέντους κράτησε ως το τέλος το 2-1



Να δούμε το Video 


http://www.filathlos.gr/diethnes/309053-pere-rebans-apo-milan-e-gioybentoys-kai-perase-stoys-4