Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ίβιτς: «Ο Χριστοβασίλης μπήκε στα αποδυτήρια και μας απείλησε» Εκτύπωση


ΠΑΟΚ

O Βλάνταν Ίβιτς μέσω δηλώσεών του κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης μπήκε μέσα στα αποδυτήρια του «δικεφάλου του Βορρά» μετά το τέλος του αγώνα και έβριζε αυτόν και τους παίκτες του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δεν μπορεί ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας να απειλεί τους παίκτες. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορεί να έρχεται ο πρόεδρος της ομάδας στα αντίπαλα αποδυτήρια και να μας βρίζει».
Στην αρχική του τοποθέτηση ο Σέρβος είπε πως: «Ο κόσμος ήρθε να μας στηρίξει για να πάρουμε τη νίκη και το κάναμε. Γνωρίζαμε για τα δεδομένα εδώ με τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν είναι γήπεδο… είναι έτσι τα τελευταία δέκα χρόνια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται τίποτα… Είναι επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος για όλους. Δεν έχω τι να σας πω, είναι σε τραγική κατάσταση.  Κερδίσαμε, συνεχίζουμε έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».
Για το ποιος ευθύνεται για τον αγωνιστικό χώρο ανέφερε: «Εσείς δεν ξέρετε; θα σας αφήσω εσάς να το πείτε…».
Σχετικά με τις αλλαγές που έκανε σήμερα στο παιχνίδι: «Όλοι οι παίκτες δουλεύουνε σκληρά, παλεύουνε να μπουν στην αποστολή και είμαι ευχαριστημένος. Σήμερα παίξανε κάποιοι που δεν είχαν παίξει στα προηγούμενα παιχνίδια αυτό δείχνει υγεία και ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιστεύω πως θα αποκτήσουμε και άλλο παίκτη».