Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Χριστοβασίλης: «Ο Ίβιτς εδώ και ένα μήνα λέει γαμι@@@ ο πρόεδρος και ο ΠΑΣ Γιάννινα»

Χριστοβασίλης: «Απαίσιος ο Ίβιτς, να τον συμμορφώσει ο ΠΑΟΚ»
Σε απίστευτες καταγγελίες κατά του Βλάνταν Ίβιτς προχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, ζητώντας από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον συμμορφώσουν! 
«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη ομάδα, ασχέτως αν είχαμε εμείς τις ευκαιρίες αυτή τη φορά» τόνισε ο αρχικά το αφεντικό του ΠΑΣ Γιάννινα και στην συνέχεια είπε στην κάμερα της ΕΡΤ3: Θα παρακαλέσω την διοίκηση αυτής της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ να συμμορφώσει αυτόν τον προπονητή που έρχεται εδώ μέσα και κατηγορεί πως υπεύθυνος γι αυτό το γήπεδο είναι ο άνθρωπος που ξέρετε.
Ήθελα να μπω στα αποδυτήρια να του πω πως αυτό είναι λάθος, διότι αυτό που κάνει εδώ και ένα μήνα να μπαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ να λέει ότι γαμι@@@ ο πρόεδρος και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα το πω γιατί αυτό λέει, είναι απαίσιος και δεν είναι σωστό να είναι προπονητής σε αυτή τη μεγάλη ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ.
Ας μας πει ποιος είναι ο υπεύθυνος ο κ. Ιβιτς για να πάρω και γω πίσω μου τα λόγια όλα. Λυπάμαι γι’ αυτή την μεγάλη ομάδα. Για το γήπεδο δεν είναι υπεύθυνος ο Χριστοβασίλης πάντως».