Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ο Παντελωνάτος ...παντελωνιάζει !!!

Παντελωνάτε γιατί σιωπάς και δεν απαντάς στις καταγγελίες του Θανάση Πισιμίση; Καλά κάνεις γιατί χρειάζονται και άλλες απαντήσεις


















Γράφτηκαν τα δυο αυτά συνθήματα μετά την ανακοίνωση που έβγαλε το Δ Σ του ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος και η οποία έγραφε:


Μαζί με την διοίκηση του εν λόγω σωματείου συστρατεύτηκε άμεσα και γρήγορα ο "γελωτοποιός","αθλητικός εισαγγελέας" γνωστός και ως "νικηφόρος" ο οποίος να ενημερώσουμε έχει καταδικαστεί αμετάκλητα ως συκοφάντης από τα ελληνικά δικαστήρια.
Κύριε Σκούρτη αναρωτιέται ο φίλαθλος κόσμος γιατί δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί σας τόσο καιρό παρόλο τις βρωμιές και τον οχετό που έχετε ξεστομίσει γα την μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας και την διοίκηση της.

Επειδή σίγουρα χρίζεται ιατρικής βοήθειας και παρακολούθησης, σας βλέπουμε με συμπάθεια σαν το γραφικό του χωριού και θέλουμε αυτοί που σας χρησιμοποιούν να σταματήσουν να το κάνουν σεβόμενοι τουλάχιστον την άνοια που σας χαρακτηρίζει. "
Και βρεθήκανε οι αληταράδες και εν χορώ να βρίζουν την θανούσα μητέρα μου σε κάποιο αγώνα της μάνας μου 
Και σήμερα έγραψα το παρακάτω :

Ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής αποχωρεί από την ομάδα του Ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος αλλά όχι από το ποδόσφαιρο 
                                      Αποτέλεσμα εικόνας για Πάρης Σπυρόπουλος Ποδοσφαιριστής
Διαβάζω:
«Για σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους και μόνο, ζήτησα από τη διοίκηση της Κορίνθου να αποχωρήσω, όπου και έκανε αποδεκτό το αίτημά μου!
Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει απ την αρχή της χρονιάς (πρωτάθλημα και κύπελλο), γιατί βρίσκεται πολύ κοντά και στους δύο!
Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο και τον προπονητή μου Γιάννη Βασιλόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε».
Ο Νικηφόρος  Σχολιάζει 
Επειδή ξέρουμε να διαβάζουμε αυτή μου μυρίζει Αγαπητέ Πάρη όταν για λόγους σοβαρούς και στην ηλικία που βρίσκεσαι δεν γράφουμε ζήτησα από την διοίκηση να αποχωρήσω αλλά δηλώνω ότι αποχωρώ από το ποδόσφαιρο.μετά από μια μεγάλη πορεία που είχα. Και επειδή δεν μασάω το λόγια μουν ερωτώ΄χωρίς καμία περιστροφές Με την αποχώρηση πήρες και την ελεύθερη σου μεταγραφή ;Και αν αυτό συμβαίνει μάλλον υπάρχει κάποιος συμψηφισμός Και μια φορά με διέψευσες θα ήθελα να γίνουν δυο Βλέπεις έχουμε μια πείρα αρκετών ετών.

Συμπληρώνει ο Νικηφόρος 

Αν οι σοβαροί επαγγελματικοί λόγοι είναι αυτοί που κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική  πιάτσα και κάτι άλλα που έπιασε το παραγάδι του Νικηφόρου παντελωνάτε δίκαια σε ονόμασαν έτσι όχι ότι φοράς παντελόνια αλλά γιατί παντελονιάζεις 
Ξέρεις εσύ Και αν το μάθουν οι απόφοιτοι  του κατηχητικού θα περάσεις
πολ
ύ καλά Θα περιμένω μέχρι το βράδυ για να μάθω τους επαγγελματικούς λόγους Που αν δεν τους γνωρίζεις θα τους μάθεις από μένα 
Αναφέρονται σε κάτι σπαθιά