Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Παράσχος: «Ίσως να μην ήταν το πέναλτι που πήραμε, αξίζαμε τη νίκη» Εκτύπωση

Παράσχος

Εμφανώς χαρούμενος για το 2-1 του Πλατανιά επί της Κέρκυρας παρουσιάστηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έκανε come back. Σε ερώτηση που του έγινε για το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 83’ σε μαρκάρισμα του Ντιμιτρόφσκι στον Μανούσο και με το οποίο ολοκληρώθηκε η ανατροπή ανέφερε ότι ίσως να έγινε λάθος υπέρ της ομάδας του. 

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι αν και βρεθήκαμε πίσω από δικό μας λάθος και απέναντι σε μια ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα. Μία ομάδα αμυντικογενή που ξέρει να παίζει στην κόντρα επίθεση. Αυτό που πετύχαμε ήταν να πρεσάρουμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και να μην καταφέρει να βγάλει τις αντεπιθέσεις που θα ήθελε. Δεν έβγαλαν καμία τέτοια αντεπίθεση, αλλά ό,τι έκαναν ήταν από δικά μας λάθη και στο γκολ και στο δοκάρι. Το παιχνίδι ήταν μονότονο. Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να σπάσουμε την αντίπαλη άμυνα και στο τέλος το καταφέραμε με το πέναλτι. Τώρα βλέπουμε τα επόμενα ματς για το Κύπελλο, αλλά και αυτό με τον Λεβαδειακό. Πολλά μπράβο στα παιδιά παρά την κούραση που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις», ανέφερε αρχικά. 
Σε ερώτηση που του έγινε για την φάση του πέναλτι και τις διαμαρτυρίες της Κέρκυρας απάντησε: «Δεν το έχω δει το πέναλτι. Ισως να έγινε και ένα λάθος υπέρ μας, αλλά δεν μπορεί να λέει κάποιος ότι δεν δικαιούταν αυτή η ομάδα τη νίκη. Ήταν μια ακόμα ανατροπή, αυτή η ομάδα πιστεύει στον εαυτό της, τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και δείχνουν ότι έχουν καθαρό μυαλό. Είχαμε την ηρεμία σε πολυπρόσωπη άμυνα να αλλάζουμε σωστά την μπάλα και να κάνουμε οργανωμένες επιθέσεις. Σήμερα αλλάξαμε λίγο τον τρόπο παιχνιδιού μας». 
Σε ό,τι αφορά τους στόχους της ομάδας του: «Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αν δεν έχουμε τραυματισμούς μπορούμε να ανταποκριθούμε και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».