Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Βασίλισσα ήταν η Θέλτα (video)

sipania
Στους «4» του Κόπα Ντελ Ρέι είναι η Θέλτα που ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της και σε συνδυασμό με τη νίκη (2-1) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έκανε την μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Πολλοί πίστεψαν πως το διπλό στην Μαδρίτη ήταν απλώς μια κακή βραδιά για την Ρεάλ και πως στην ρεβάνς θα πάρει αυτό που ήθελε για να περάσει. Η Θέλτα είχε, όμως, άλλη άποψη. Προηγήθηκε δυο φορές και παρότι ισοφαρίστηκε ισάριθμες, κράτησε μέχρι το τέλος και πήρε μια σπουδαία πρόκριση.
Η ομάδα του Ζιντάν είχε πολλά προβλήματα, λόγω των ηχηρών απουσιών, ωστόσο και αυτοί που έπαιζαν ήταν σε κακή μέρα με χειρότερο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παρότι σκόραρε.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 44’ με το αυτογκόλ του Ντανίλο. Η Ρεάλ βρήκε την ισοφάριση στο 62’ με την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο. Από το 1-1 και μετά, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Ράμος για να γυρίσουν τούμπα το ματς και τελικά το πλήρωσαν.
Σε μια αντεπίθεση, ο Βας πλάσαρε εξαιρετικά τον Κασίγια και έγραψε το 2-1, τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση. Η ισοφάριση του Βάσκεθ στο 90’, δεν έφτανε για την «βασίλισσα» που αποχαιρετά τον θεσμό.

Να δούμε μαζί το VIDEO