Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Νέα δεδομένα για Μανωλά. Ξαφνικά... Ίντερ


Νέα δεδομένα για Μανωλά. Ξαφνικά... Ίντερ
Το θέμα του Έλληνα στόπερ είναι από αυτά που έχουν απασχολήσει τρομερά τις τελευταίες μέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αν και πρόκειται για κίνηση που θα γίνει το καλοκαίρι και όχι αυτές τις τελευταίες ώρες της διορίας του Ιανουαρίου.
Αν και το απόγευμα της Δευτέρας γινόταν λόγος για συμφωνία της Άρσεναλ με τη Ρόμα έναντι 55 εκατ.ευρώ και ο Μανωλάς φερόταν να έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους της πιθανής συνεργασίας με τους «κανονιέρηδες», το «tuttomercatoweb» αλλάζει κάπως τα δεδομένα.
Σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, ο διεθνής στόπερ μιλάει εδώ και τρεις εβδομάδες με τους «νερατζούρι», τους έχει ενημερώσει ότι βλέπει με θετικό μάτι την ενδεχόμενη μετακίνησή του στο Μιλάνο, ενώ πλέον εμφανίζεται αποφασισμένος να μην αποδεχθεί καμία πρόταση της Ρόμα για νέο συμβόλαιο...
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την Τσεζένα για το Κύπελλο, όταν ρωτήθηκε, αυτό που είχε να πει ήταν πως: «Ο Κώστας είναι χαρούμενος. Αυτό που ξέρω κι εγώ κι αυτός είναι πως το βράδυ της Τετάρτης θα μπει κανονικά στο γήπεδο και θα ηγηθεί της άμυνάς μας, αποδεικνύοντας πως μπορεί να είναι αρχηγός. Ό,τι κι αν συμβαίνει τριγύρω, αυτό που σκέφτεται είναι ότι αύριο παίζει ματς».