Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Πετράκης: "Ψάχνουμε για κάτι καλό στις μεταγραφές"

ΠΕΤΡΑΚΗΣ
O ΠΑΣ Γιάννινα είναι από τις ομάδες που ακόμα δεν έχουν προβεί σε κάποια μεταγραφή. Και ούτε πρόκειται αν δεν βρει κάτι καλό τις δυο εναπομείναντες μέρες όπως τόνισε ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο.
Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στο ματς με τον Ατρόμητο και τη σημασία του βαθμού που πήρε η ομάδα των Ιωαννίνων έστω και με αυτό τον τρόπο ενώ μίλησε και για τα τρία χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΣ.
Χαρακτηριστικά είπε:
"Ένα πάρα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που ήθελε το αποτέλεσμα. Όπως και εμείς φυσικά το θέλαμε και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που έστω και με αυτόν τον τρόπο πήραμε στο τέλος κάτι από το παιχνίδι.
Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και από τις δύο μεριές. Εάν εξαιρέσουμε δύο φάσεις του Ατρόμητου στο πρώτο μέρος από στημένα, δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις. Μετά από το γκολ του Ατρόμητου, εμείς πιέσαμε, κάναμε το παιχνίδι μας και έστω και στο τέλος φτάσαμε στο γκολ".
Για το αν χρειάζεται η ομάδα δημιουργικό χαφ και εάν θα περιμένουμε κάποια κίνηση: 

"Σε αυτή τη θέση είναι και ο Γιάκος και ο Βιδάλ, δύο παιδιά που τα πιστεύω πολύ. Εάν ψάξουμε κάτι, θα είναι για άλλη θέση. Ψάχνουμε κάτι καλό. Και εάν καταφέρουμε να το κλείσουμε, θα ενημερώσουμε και επίσημα τις επόμενες ώρες".
Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: 

"Ναι, αν κρίνουμε από την εικόνα του παιχνιδιού".
Για τα τρία χρόνια στο τιμόνι της ομάδας και την εκ νέου υποψηφιότητα για καλύτερος προπονητής:"Καταρχήν, επ ευκαιρία και αυτού, να τονίσω ότι είμαι χαρούμενος και περήφανος που υπηρετώ το σωματείο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια μεγάλη ομάδα. Ξέρετε ότι τα πράγματα στη δουλειά μας είναι πάντα ρευστά. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος και κάνω κάθε μέρα το καλύτερο για το σωματείο. Υγεία να έχουμε, για να απολαμβάνουμε την καθημερινότητα και να βοηθάμε αυτήν την ομάδα να προοδεύει και να κοιτάει συνέχεια προς το καλύτερο".
Για τον στόχο του ΠΑΣ: 

"Με βάση αυτά που έχω πει και στο παρελθόν, θέλουμε να εξελισσόμαστε σαν άνθρωποι και σαν ομάδα. Μόνο με καθημερινή δουλειά μπορούμε να προοδεύουμε. Στο τέλος πιστεύω ότι αυτή η δουλειά θα μας πάει εκεί που θέλουμε. Μόνο αυτό θα μας βοηθήσει να πάμε και πιο πάνω".