Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτη επίθεση Εσιέν: «Πρόεδρος και διοίκηση σκοτώνουν τον Παναθηναϊκό»


Απίστευτη επίθεση Εσιέν: «Πρόεδρος και διοίκηση σκοτώνουν τον Παναθηναϊκό»
Απίστευτη επίθεση του Μίκαελ Εσιέν στον Γιάννη Αλαφούζο και τους συνεργάτες του, σε συζήτηση που είχε με φίλους του Παναθηναϊκού στο instagram. 
Ο Γκανέζος πρώην ποδοσφαιριστής του ‘’τριφυλλιού’’ είχε συζήτηση με οπαδούς της ομάδας σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media, στην οποία δεν δίστασε να εξαπολύσει ευθείες βολές κατά του Γιάννη Αλαφούζου αλλά και γενικότερα της διοίκησης των ‘’πρασίνων’’.
Πιο συγκρεκριμένα έγραψε χαρακτηριστικά:
‘’Λυπάμαι για τη θύρα 13, ο πρόεδρος και η διοίκηση δεν νιώθουν τον κόσμο  - στο σημείο αυτό ο Εσιέν αναφέρει και τη λέξη αλήθεια - και σκοτώνουν έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός’’.
Φυσικά είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη τοποθέτηση να σχετίζεται και με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές μετά την προσφυγή που κατέθεσε ο Εσιέν για καθυστέρηση στην καταβολή των προβλεπόμενων από τη συμφωνία δόσεων.
Η συγκεκριμένη ανάρτηση έρχεται να προστεθεί στις κάκιστες σχέσεις που είναι ολοφάνερο πλέον ότι έχουν η διοίκηση της ΠΑΕ με τον Εσιέν, ο οποίος παρά το γεγονός ότι από πλευράς των ανθρώπων του συλλόγου έχει ξεκαθαριστεί πως μετά την προσφυγή του Εσιέν του καταβλήθηκαν τα οφειλόμενα, εκείνος εμμένει στη στάση του να διεκδικεί το σύνολο των χρημάτων.