Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Οι "Αγιοι" έστειλαν τη Λίβερπουλ στην κόλαση


long
Tο 2017 δεν έχει μπει καθόλου καλά για την Λίβερπουλ. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς οι «ρεντς», μετά το πρωτάθλημα (ήδη στο -10 από την κορυφή), λένε αντίο και σε έναν ακόμα στόχο τους, το Λιγκ Καπ, μετά την δεύτερη ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας, από την Σάουθαμπτον με 1-0.

Η ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι ανάγκασε τον Γιούργκεν Κλοπ να κατεβάσει την βασική, κατά τα 8/11, ενδεκάδα του στο χορτάρι του «Άνφιλντ», με στόχο το σκορ πρόκρισης στον τελικό. Το γκολ που έψαχναν οι γηπεδούχοι, όμως, δεν ήρθε ποτέ, ούτε στην φάση του 58’, όταν και ο Φόρστερ έβγαλε με υπερένταση, πάνω από την γραμμή της εστίας του, την προσπάθεια του Τσαν.  
Ούτε στο 90’, όταν όλο το «Άνφιλντ» σηκώθηκε στον αέρα σε ανατροπή του Στάριτζ εντός περιοχής από τον Στέφενς, με τον διαιτητή, όμως, να διατάζει την συνέχεια του αγώνα.
Αντίθετα, ήρθε από πλευράς Σάουθαμπτον και ενώ ολόκληρη η Λίβερπουλ είχε κατέβει στην επίθεση, με τον Λονγκ να βρίσκεται απέναντι από τον Κάριους, να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και την ομάδα του στον τελικό του Γουέμπλεϊ.