Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Μουνιός για Αραούχο



ΜΟΥΝ
Ένα δυνατό επιθετικό όπλο βάζει στη μηχανή της η ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Αργεντινό Σέρχιο Αραούχο, μέχρι πρότινος βασικό φορ της Λας Πάλμας που τη σεζόν 2014-15 την οδήγησε σε άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με 25 γκολ. 
Ο 24χρονος άσος, διεθνής με τις μικρές Εθνικές της πατρίδας του, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μπόκα Τζούνιορς και στη συνέχεια πήγε στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, με την οποία πέτυχε επτά γκολ σε 37 συμμετοχές. Ακολούθησε σεζόν στην Τίγκρε και το 2014 επιστροφή στην Ευρώπη, όπου αγωνίστηκε ξανά στην Ισπανία, με την ομάδα των Καναρίων Νήσων αυτή τη φορά. 
Ωστόσο η θητεία του έληξε πρόσφατα άδοξα, λόγω των θετικών αλκοτέστ που υποβλήθηκε και που του στοίχισαν ακριβά, με την "Ένωση" χάρη και στις επαφές του Μανόλο Χιμένεθ να εκμεταλλεύεται τη συγκυρία, εξασφαλίζοντας τον καταρχήν δανεισμό του μέχρι το τέλος της περιόδου. 
Για το νέο απόκτημα των "κιτρινόμαυρων" μιλά στην "Real News" ο εξτρέμ του Παναιτωλικού Φαμπιάν Μουνιός που τον γνωρίζει από την κοινή θητεία στο πρωτάθλημα της χώρας τους, έστω και σε διαφορετικές ομάδες, ο Αραούχο στην Τίγκρε και ο άσος των "κυανέρυθρων" σε Νιούελς Ολντ Μπόις και Άρσεναλ Σαραντί.