Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Επιτέλους υπάρχει δημοσιογράφος που αναγνωρίζει ότι υπάρχει προβοκάτσια και βάζουν την υπογραφή 06

Διαβάζω στην  Σφεντόνα 

Το έργο του Δημήτρη Ψαθά «ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΛΙΘΙΩΝ» μας θυμίζει η προβοκατόρικη  ενέργεια κάποιων ανεγκέφαλων, που πήγαν και χάραξαν το αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή του Πέλοπα Κιάτου Δημήτρη Βελέντζα και έβαλαν ως υπογραφή δράστη «06»
Δηλαδή υπονοώντας ότι την ενέργεια αυτή την έκανε κάποιος από την ποδοσφαιρική ομάδα της 06.
Κατ αρχάς εκφράζουμε την συμπάθεια μας και την στήριξή μας  στον ποδοσφαιριστή του Πέλοπα Κιάτου για την ζημιά που του έκαναν.
Καιρός όμως είναι να σταματήσουν τα μίση και τα πάθη γνωστών πλέον στρατοπέδων στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Και μάλιστα με τέτοιες ηλιθιότητες!
Αν είναι δυνατόν να πάει κάποιος να κάνει κάποια ζημιά και απ κάτω να βάλει την υπογραφή του!
Ηλιθιότητες και γελοιότητες που πρέπει να καταδικάσουμε όλοι μας.
Το φετινό πρωτάθλημα της Α Κορινθίας  ανήκει στο παρελθόν. Με ότι θετικό και αρνητικό συνέβη στην διάρκειά του.
Στο παρελθόν ανήκει και το αλήστου μνήμης παιχνίδι στο γήπεδο Συνοικισμού Κορίνθου όπου η Μπάρτσα κατά δήλωση των υπευθύνων της έπαιξε για την φανέλα της , την ιστορία της και τους φιλάθλους της!!
Οι φίλαθλοι πλέον γνωρίζουν και κανείς δεν μπορεί να τους κοροϊδέψει!
Τέτοιες όμως προβοκατόρικες ηλιθιότητες όπως αυτή σε βάρος του Δημήτρη Βελέντζα πρέπει να απομονωθούν και να καταδικαστούν από όλο τον ποδοσφαιρικό αλλά και το φίλαθλο κόσμο της Κορινθίας

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Μπορείτε κ. Γιαννιδάκη να μας αναφέρετε ένα θετικό του φετινού η του περσινού πρωταθλήματος για να μπορέσω και εγώ να το γράψω; 
Μα νομίζω ότι εμάς περνούν για ηλίθιους  που ανεβάζουμε χωρίς σχολιασμό ( αποτελείς εξαίρεση ) όλα αυτά  Και συνεχίστηκε η προβοκάτσια με την υπογραφή πάλι της Κορίνθου 06 και οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι δεν μπορούν να καταλάβουν αυτό που οι πάντες καταλαβαίνουν ότι αυτά όλα γίνονται για να σταματήσει ο θόρυβος που ένας προπονητής τα έκανε όλα άνω κάτω χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν Και βγάζει ανακοίνωση το Δ Σ χωρίς να γνωρίζουμε ποιος είναι ο πρόεδρος αφού αυτός που υπήρχε έχει παραιτηθεί. 
Μα επιτέλους δεν υπάρχει ένας που θα μαντρώσει τον προπονητή που έχει καταστεί ο πρώτος εχθρός του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.
Και εγώ τα γράφω γιατί δεν φοβάμαι τον κ. Γ@Μ@Ω και την παρέα του  γιατί έχω μάθει να ζω ελεύθερος