Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Τι αφέλεια να περιμένουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι έργο από τον Μιχάλη Τσιχριτζή



Διαβάζω:



Η παράταξη που έχει στα χέρια της τα τελευταία 8 χρόνια το κορινθιακό ποδόσφαιρο είχε δεσμευτεί για την δημιουργία του Ενωσιακού γηπέδου Κορινθίας, ένα όραμα του αειμνήστου πρώην προέδρου Σπύρου Νίκα.
Παρατηρούμε ότι η πλειοψηφία των Ε.Π.Σ. της χώρας έχουν ήδη υλοποιήσει τα Ενωσιακά γήπεδα ενώ κάποιες λίγες Ενώσεις έχουν προβεί στον σχεδιασμό τους.
Η μόνη Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων που έχει βγάλει από την ατζέντα της  την δημιουργία γηπέδου είναι η δική μας.
Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι ενέργειες έχουν κάνει και που βρίσκεται το καυτό αυτό θέμα.
Για ΄΄επιδόρπιο΄΄ δείτε το Ενωσιακό γήπεδο Ηλείας  το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την ΕΠΟ και την ΟΥΕΦΑκαι κόστισε 1.500.000 ευρώ

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Στην κυριολεξία γελώ όταν διαβάζω ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι επαγγελματίες ( που ζουν από την δουλειά αυτή) που περίμεναν από τον εικονικό πρόεδρο να κάνει έργο. Και θα ήθελα ένα σωματείο από αυτά που θα ψηφίσουν τον Μιχάλη Τσιχριτζή να μας δικαιολογήσει για ποιον λόγο θα τον ψηφίσουν Βέβαια εξαιρούνται ορισμένα σωματεία που είχαν ειδικά προνόμια Και μπορώ να τα αναφέρω και θα τα αναφέρω όταν θα χρειαστεί.  
Το μοναδικό μέλημα της ένωσης και των παρατρεχάμενων ήταν στην οκταετία που θα πάνε να τα πάρουν και που θα πάνε για να φάνε με τα χρήματα του Ελληνικού λαού. Συνεχώς ρωτούσα τον κ. Τσιχριτζή να μας πει πόσα έχουν εισπράξει η αφεντιά του και οι συνεργάτες του από τα διάφορα καθήκοντα που έχουν ασκήσει  και αυτά πλημμελώς αφού η κορυφή έχει τιμωρηθεί. Και αντιμετώπισα άκρα του τάφου σιωπή 
Για ποιο γήπεδο της ένωσης μιλάμε όταν ο Α Ο Λουτρακίου επειδή υποστηρίζει άλλον για την ένωση η επιτροπή που ορίζει τους διαιτητές έφερε στο Λουτράκι ένα διαιτητή από το Ηράκλειο και έναν από την Ρόδο. Αυτό σημαίνει ότι είσπραξη κάνεις δεν θα φτάσει να πληρώσεις την διαιτησία Λέτε ο ορισμός να ήταν τυχαίος;
Η διοίκησης και οι παίκτες του Α Ο Λουτρακίου έφαγαν το ξύλο της Αρκούδας στην Λέσβο Και αντί να πάει στην Ε Π Ο ο κυρ Μιχάλης και να τα κάνει άνω κάτω την δεύτερη μέρα έβγαλε μια ανακοίνωση που ήταν τόσο χλιαρή σαν οι του Α Ο Λ τους υποδέχτηκαν στην Μυτιλήνη χωρίς λουλούδια. Και όλα αυτά τα έκανε από ιδιοτέλεια ο εικονικός για να μη χάσει το μεροκάματο και αυτό είναι η μεγάλη ντροπή. 
Και μετά από όλα αυτά να περιμένεις έργο από έναν άνθρωπο που το μοναδικό του μέλημα είναι η κρεμούλα. 
Θα ψηφιστεί ένας άνθρωπος που πήγε ως πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος πήγε να οικειοποιηθεί 9.000 ευρώ. Και αντί να εξαφανιστεί από το ποδόσφαιρο θέλει να γίνει ο πρόεδρος του φορέα στο νομό μας. 
Αίσχος