Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Εδώ διαλύσατε τα πάντα και πως θα μπορούσατε να κάνετε γήπεδο και μάλιστα της ένωσης

                                                      



Διαβάζω :


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29.5.2017

ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η παράταξη της Ενωτική Κίνησης πρέπει να ξέρει, διότι πολλοί εξ αυτών ήταν σε προηγούμενες Διοικήσεις της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, πως χάθηκε το Ενωσιακό Κέντρο που είχε εγκριθεί να γίνει στο Λέχαιο Κορινθίας με χρηματοδότηση της ΕΠΟ.
Όσοι ασχολούνται όλα αυτά τα χρόνια με το ποδόσφαιρο στην Κορινθία ξέρουν την αλήθεια.
Εμείς δεν είχαμε δεσμευτεί για την δημιουργία Ενωσιακού Κέντρου όμως έγιναν πολλές προσπάθειες και όσοι ήταν κοντά στα αθλητικά δρώμενα το ξέρουν.
Προσπαθήσαμε καταθέτοντας πλήρη φάκελο στον τέως Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Μπεγλίτη, να μας παραχωρήσουν το γήπεδο του 6ου Συντάγματος Πεζικού για να γίνει προσπάθεια να μπει σε κάποιο πρόγραμμα της Περιφέρειας σε συνεργασία με την Ε.Π.Ο.
Τα ενωσιακά κέντρα από Ε.Π.Ο. και UEFA δεν χρηματοδοτούνται πλέον.
Την ευκαιρία να γίνει το 2004 ενωσιακό γήπεδο χάθηκε από προηγούμενες Διοικήσεις λόγω της αντιπαράθεσης που είχαν με τον τότε πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Γκαγκάτση.
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι για  να γίνει Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο με βάση προγράμματα Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλα προϋποτίθεται ιδιόκτητο εδαφικό τμήμα.
Το ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΛΕΙΑΣ π.χ. έγινε πριν τέσσερα χρόνια με συγχρηματοδότηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της UEFA λόγω των πυρκαγιών που είχαν γίνει στο Νομό Ηλείας και η Ε.Π.Σ. Ηλείας είχε και την απαραίτητη ιδιοκτησία.

Εκ του Γραφείου Τύπου
 Σχολιασμός  Νικηφόρου 


Αναγέννηση  είναι μια εποχή της Ιστορίας του πολιτισμού με νέες αντιλήψεις, νέους στόχους και διαφορετική νοοτροπία από όλες τις προηγούμενες
Μπορείτε να μας πείτε εσείς που έχετε ως τίτλο αυτό τι σχέση μπορείτε να έχετε με την αναγέννηση αφού σας ανήκει ο τίτλος του σκοταδισμού και της συναλλαγής αφού ο αρχηγός  σας δεν τολμά να με αντιμετωπίσει σ όλα αυτά  που του γράφω. 
Ναι ο Στάθης Γκούβέλος ήταν και μάλιστα αντιπρόεδρος της ένωσης επί Σπύρου Νίκα και γνωρίζει ότι ναι η ένωσης ήταν υπό διωγμό γιατί δεν μπορούσε να έχει καμία σχέση με τον Βασίλη Γκαγκάτση που κατά τα λεγόμενα του κομματάρχη σας  Δημήτρη Γκρούτση κρατούσε την ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος στα μικρά πρωταθλήματα και δεν την άφηνε να αναπνεύσει. 
Εσείς δεν είχατε καμία δέσμευση γιατί ως ανίκανοι ξέρατε ότι τίποτα δεν μπορούσατε να κάνετε Παράδειγμα τα ιατρικά μηχανήματα που τα ξεχάσατε σε ένα ανήλιο δωμάτιο κάτω από τις εξέδρες του δημοτικού σταδίου 
Κάνατε αίτημα στον Πάνο Μπεγλίτη να σας δώσει το γήπεδο του Συντάγματος σαν να ήταν περιουσιακό του στοιχείο. 
Λάθος της ενωτικής κίνησης να αναφερθεί ότι δεν κάνατε γήπεδο ενωσιακό. σε σας κ. Τσιχριτζή που ο μοναδικός σας στόχος ήταν η κρεμούλα σας 
χωρίς να το καταλάβουν σας έδωσαν ανύπαρκτες ικανότητές