Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Παντελής Κολλιάκος ένας προπονητής γεννάται


Όποιος ελεύθερα συλλογάται , συλλογάται καλά 
                                                     Ρήγας Φεραίος ( Βελενστινλής 





Αν και είχε τα προσόντα να παίξει και στην εθνική ομάδα για πολλούς και διαφόρους λόγους που εμείς δεν θέλουμε να τους εξετάσουμε ξόδεψε το σπάνιο ταλέντο με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να φτάσει εκεί που θα μπορούσε. 

Και επειδή είμαι της θεωρίας να μη κλαίω επάνω στο χυμένο γάλα τα προσπερνω όλα αυτά και στέκομαι στον Παντελή Κολλιάκο τον προπονητή. 
Και είμαι ευτυχής που πρώτος έγραψα για τον προπονητή Κολλιάκο όταν το είδα για πρώτη φορά όταν προπονούσε τον Ισθμιακό. Και με ένα πάγκο με δυο αναπληρωματικούς νίκησε Και εκεί διαπίστωσα ότι δεν χρειάζεται να βγάζεις το λαρύγγι σου για να κερδίσει η ομάδα σου και εσύ ως προπονητής της  να κερδίσεις τις εντυπώσεις 
Μετά από ένα μεγάλο προσκλητήριο προπονητών ο Βιομήχανος της ομάδας του Α Ο Ζευγολατιού αποφάσισε να πάρει Κορίνθιο προπονητή και να το θαύμα 
Όλοι τον είχαν προπονητή για ομάδες περιορισμένης ικανότητας.μέχρι που ήρθε η περίπτωσης του Λάκη και άλλαξε τα πάντα όπως δήλωσε ο ποδοσφαιριστης της ομάδας Κλαδάκης.
Και  πρέπει όλα πλέον να τα μετρά ο Λάκης για να φτιάξει το πρόσωπο του προπονητή. Επομένως από τον ίδιο εξαρτάται αν θα φτάσει ψηλά ο Προπονηντής Παντελής Κολλιάκος μια και απ αυτόν εξαρτάται  η προπονητική του σταδιοδρομία. 
Όλα τα προσόντα τα έχει Από αυτόν εξαρτάται αν θα προχωρήσει. Αν λάβουμε υπόψη μας την πορεία του  ως ποδοσφαιριστή πρέπει να μη κάνει τα ίδια λάθη. 
Έχει τα προσόντα να γίνει καλός προπονητής Μα και τα προσόντα του ποδοσφαιριστή είχα και όμως δεν πήγε ψηλά σύμφωνα με τα προσόντα του.