Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΠΑΟ για ποινή Μπεργκ-Κρέσπο: Δύο μέτρα και δύο σταθμά


ΠΑΟ για ποινή Μπεργκ-Κρέσπο: Δύο μέτρα και δύο σταθμά
-O Παναθηναϊκός παίζει σήμερα το μεσημέρι στο Διαιτητικό Δικαστήριο την τελευταία του... ζαριά για τη μείωση της ποινής του Μάρκους Μπεργκ για όσα έγιναν μετά τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Στην προσφυγή που κατέθεσαν οι «πράσινοι» για την εξαφάνιση ή μείωση της «καμπάνας» των 4 αγωνιστικών στον Σουηδό επιθετικό, υποστηρίζουν πως η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε διαφορετικές αποφάσεις για τους Μπεργκ – Κρέσπο, παρ’ ότι είχαν υποπέσει στην ίδια παράβαση.
Συγκεκριμένα, στην προσφυγή του ο Παναθηναϊκός και ο Μπεργκ κάνουν λόγο για αντιφατικότητα στην απόφαση της ΕΕ, «η οποία έκρινε με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αφού καίτοι ο διαιτητής στο ΦΑ αναφέρει σε βάρος μου (για τον Μπεργκ) και σε βάρος του αντιπάλου μου, Κρέσπο, την ίδια παράβαση «αντιαθλητική συμπεριφορά», η ανωτέρω απόφαση επέβαλε διαφορετικές ποινές».
Στην προσφυγή σημειώνεται επίσης ότι «το αρμόδιο για την επιβολή των ποινών δικαστικό όργανο εκδίδει την απόφαση του αποκλειστικά με βάση τις γραμμένες από τον διαιτητή στο ΦΑ σημειώσεις», καθώς...δεν επιτρέπεται η χρήση οπτικών μέσων (βίντεο, φωτογραφίες) ως αποδεικτικό υλικό».
Στη διάθεση του «Filathlos.gr» είναι η προσφυγή του Παναθηναϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο την οποία και παρουσιάζουμε: