Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Γραμμένος: «Καλώς να ορίσει ο δεύτερος υποψήφιος»


ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν φήμες πως τελικά Θα υπάρξει και δεύτερος υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ. Ο Βαγγέλης Γραμμένος ωστόσο που αυτή την ώρα είναι ο μοναδικός που είναι δεδομένο πως θα κατέβει για Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, όχι απλά δεν έδειξε να ανησυχεί αλλά τόνισε «καλώς να ορίσει ο δεύτερος υποψήφιος».
Στον ARENA FM τόνισε: «Καλώς να ορίσει για να δούμε τις δυνάμεις μας. Η προηγούμενη διοίκηση έκανε ό,τι ήθελε...»
Για τη μέθοδο των εκλογών στην ΕΠΟ: «Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει ο τρόπος που θα ψηφίσουν στις εκλογές της ΕΠΟ οι συμμετέχοντες, ίσως αντί για τρεις ψήφους η κάθε Ένωση να έχει μία ψήφο και θα αυξήσει τη δύναμή του το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην εκλογική βάση της Ομοσπονδίας. Έτσι θα καταργηθεί ο Νόμος Ορφανού, που δεν μπορεί να ισχύσει στις εκλογές, οι οποίες θα ανακοινωθούν μετά τη γενική συνέλευση της 30ής Ιουνίου, όπου θα πάρουμε απόφαση για το καταστατικό».
Για το ενδεχόμενο δεύτερου υποψηφίου στις εκλογές: «Ακούω κι εγώ για δεύτερο υποψήφιο στις εκλογές της ΕΠΟ. Καλώς να ορίσει, για να δούμε τις δυνάμεις μας και φυσικά να μάθουμε από πού προέρχεται. Μέχρι τις εκλογές μπορεί να ακούσουμε ότι είναι ακόμη δυο-τρεις οι υποψήφιοι, αλλά μετράει τι θα γίνει την ημέρα της κατάθεσης υποψηφιοτήτων».
Για τον έλεγχο στα οικονομικά της ΕΠΟ: «Πολύ καλά κάνει η ΠΔΕ και ψάχνει τα οικονομικά της Ομοσπονδίας και μάλιστα μέσω μεγάλης εταιρίας ελέγχου, που έχει καταθέσει και τη σχετική έκθεση. Η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ έκανε ό,τι ήθελε, έδινε λεφτά και δάνεια προς Ενώσεις χωρίς να παίρνει εγγυήσεις, ενώ η ΕΠΣ Μακεδονίας μόλις πριν από λίγες ημέρες ξοφλήσαμε ένα δάνειο που είχαμε πάρει πριν από 15 χρόνια, γιατί δεν μας έδινε ούτε ευρώ η ΕΠΟ. Νομίζω ότι θα βγουν κι άλλα θέματα, γιατί το πόρισμα είναι ογκώδες και έχουν γίνει πάρα πολλά παρατυπίες. Οι Ενώσεις θα πρέπει να παίρνουν δάνεια από την ΕΠΟ, εφόσον μπορεί να το κάνει η Ομοσπονδία, αλλά αυτό να γίνεται με ισονομία και όρους ισότητας».
Για το αν η ΕΠΟ είναι ικανή να διοργανώσει το πρωτάθλημα της Football League: «Δεν βλέπω ότι μπορεί η ΕΠΟ να διοργανώσει το πρωτάθλημα της Football League, όπως διάβασα. Απίθανο το βλέπω, αλλά εάν βγει η διοίκηση της Λίγκας και δηλώσει αδυναμία, τότε θα είναι μονόδρομος. Το πρόβλημα είναι οικονομικό και τη νέα περίοδο θα είναι ακόμη μεγαλύτερο για τις ομάδες και την Λίγκα της Football League. Παρ΄ όλα αυτά, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το διοργανώνει το πρωτάθλημα η δική τους Λίγκα και όχι η ΕΠΟ».
Για τα παράπονα των οπαδών του Άρη: «Άκουσα παράπονα από την πλευρά φιλάθλων του Άρη ότι δεν παρεμβαίνει η ΕΠΣΜ στις διαιτησίες υπέρ της Λαμίας, αλλά δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα. Παρεμβάσεις κάναμε για κάποια θέματα, αλλά ο Άρης θα πρέπει να δει πώς έχασε την άνοδο από δικές του παραλείψεις, αδυναμίες και άσχημα αποτελέσματα που έφερε και να μην περιμένει από άλλους. Είναι μεγάλη ομάδα και έχει πολύ λαό, αλλά έγιναν λάθη…»