Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Γιατρέ όταν ασκείς κριτική σε κάποιους ανύπαρκτους τους δίνεις αξία που δεν υπάρχει

 Δεν σχολιάζουμε κάποιον που δεν  έκανε οκτώ χρόνια απολύτως τίποτα το θετικό αλλά πληθώρα αρνητικών 

Διάβασα με πολύ μάλιστα προσοχή  μια ανακοίνωση της ενωτικής κίνησης και
προσπάθησα να καταλάβω γιατί την έβγαλαν αφού ο απερχόμενος εικονικός πρόεδρος απολύτως τίποτα στην κυριολεξία δεν έκανε στα οκτώ χρόνια που ήταν ένοικος της Νοταρά 48. Και μπορούμε να υποστηρίξουμε προσπάθησε ο πρόεδρος με το εικονικό τιμολόγιο στην πλάτη του να οδηγήσει το κορινθιακό ποδόσφαιρο σε πλήρη ανυποληψία. 
Και όταν κ. Πρόεδρε Γιατρέ σχολιάζεις το ενωσιακό γήπεδο σαν να ήταν η μοναδική παραφωνία. Και αν δεν ήταν ο πρωταθλητής γηπέδων Δήμαρχος Κορίνθου δεν θα υπήρχαν αγωνιστικοί χώροι για να γίνουν οι αγώνες των πρωταθλημάτων 
Και προκαλώ να μας παρουσιάσουν ένα θετικό που έκανε η διοίκηση της ένωσης στα οκτώ χρόνια και δηλώνω ότι θα σταματήσω να γράφω. 
Και δεν μπορώ να καταλάβω πως οι παράγοντες θα ψηφίσουν έναν άνθρωπο που προσπάθησε να παντελωνιάσει 9.000 ευρώ η σε δραχμές 3.060.000 και τον έπιασε στα πράσα το Σ Δ Ο Ε και έβαλε στον Π Α Σ Κόρινθο πρόστιμο 3.600 ευρώ Και όλως παρανόμως έκανε αίτηση για να πληρωθεί με δόσεις ο κ. Τσιχριτζής ενώ δεν ήταν πλέον πρόεδρος του Π Α Σ 
Αλήθεια για όλα αυτά τι έχει  να μας πει ο λαλίστατος κ. Γ@Μ@Ω που έχει τακτικές συσκέψεις με τον πρόεδρο που ούτε καθήκοντα παρατηρητή τάξεως δεν είναι ικανός να εκτελέσει.Κρίμα τα οκτώ χρόνια που πέρασαν με τίποτα το θετικό.