Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Δημάτος για Χιμένεθ: «Η αλήθεια πάντα κερδίζει...»


dimatos
Θέση για τη δήλωση του Μανόλο Χιμένεθ σχετικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ και το πώς ερμηνεύτηκε από τον Τύπο πήρε ο διευθυντής επικοινωνίας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος, επικρίνοντας τις αναφορές ότι... "ανάβει φωτιές".
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ανδρέας Δημάτος στον λογαριασμό του στο facebook: 
Το να θεωρείται και να υποστηρίζεται πρωτοσέλιδα ότι «ανάβει φωτιές» μία ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ δήλωση προπονητή, σχετικά με την οποία ο ίδιος -ταυτόχρονα σχεδόν με την δημοσιοποίησή της- έσπευσε με ξεκάθαρο τρόπο και απόλυτη ειλικρίνεια να διευκρινίσει τι ακριβώς έχει δηλώσει, εκτιμώ ότι παραβιάζει τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Δεν είμαι όμως εγώ ο αρμόδιος για να το κρίνω. Αλλοι είναι.
Εμένα μου αρκεί ότι η αξιοπιστία του προπονητή της ΑΕΚ κρίθηκε κατά τρόπο ΑΠΟΛΥΤΟ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ μερικές ώρες αργότερα από την αποκάλυψη του ηχητικού αποσπάσματος της συνέντευξής του στην ισπανική MARCA. 
Οι δημοσιογραφικές εκτιμήσεις, ακόμα και η πιο σκληρή κριτική, είναι απόλυτα σεβαστές σύμφωνα τουλάχιστον με τη δική μου φιλοσοφία και τον τρόπο με τον οποίο ασκώ τα καθήκοντά μου, όποιο κόστος και αν έχει αυτό.
Η αλήθεια, όσο κι αν αρχικά μπορεί να αμφισβητηθεί, στο τέλος πάντα κερδίζει!