Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Μιχάλη Τσιχριτζή με τα αγορασμένα με τα ευρώ του Ελληνικού λαού Κύπελλα δεν θα μπορέσεις να σωθείς

                                       
Πίστεψε εκείνους που ψάχνουν την αλήθεια και αμφισβήτησε εκείνους που την βρήκαν 
                                              ANDRE GIDE
                                          

                                        Αποτέλεσμα εικόνας για Πνευματικός--ποδοσφαιριστής

Όλα αυτά που έγιναν στα πανηγύρια του γηπέδου του Σπαθοβουνίου εμείς τα είχαμε προβλέψει Και μόνο στο καθεστώς πλέον Τσιχριτζή βραβεύεται και ο
δεύτερος και ο τρίτος για λόγους προεκλογικούς Και γι αυτό με έξοδα των Ελλήνων πολιτών. Την στιγμή  που δεν βρέθηκε μια πλακέτα για να βραβευθεί ο Σπύρος Νίκας που τριάντα πέντε χρόνια υπηρέτησε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο χωρίς κανένα μελανό σημείο στην πορεία αυτή. 
Δήμαρχε ενώ δίκαια έχεις πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή κατασκευής γηπέδων οι άνθρωποι που έχει φτιάξει ο Μιχάλης Τσιχριτζής να σε αποδοκιμάσουν στο Δημοτικό Στάδιο και να σε πετάξουν ακόμα και γιαούρτια  
Και να έχει το θράσος ένας άνθρωπος που το Σ Δ Ο Ε τον έπιασε με ένα ψεύτικο τιμολόγιο αξίας 9.000 ευρώ και να του βάλει πρόστιμο 3.600 ευρώ να παριστάνει τον πρόεδρο.
Αυτόν τον άνθρωπο τον έχουν στη θέση του προέδρου οκτώ χρόνια που του λέω κατάμουτρα ότι τίποτα το θετικό δεν έχει προσφέρει Και αν δεν είσαστε εσείς κ. Δήμαρχε δεν  θα είχαν αγωνιστικούς χώρους για να παιχθούν τα πρωταθλήματα της ένωσης Κορινθίας Και είμαι βέβαιος ότι θα έχετε πληροφορηθεί το φιάσκο του ποδοσφαιρικού αγώνα Π Α Σ Κόρινθος -- Πέλοπας Κιάτου που προσέλαβε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. 
Δυστυχώς με την παρουσία σας στο γήπεδο του Σπαθοβουνίου σώσατε τον εικονικό πρόεδρο που μόνο τα κύπελλα και τα τα μετάλλια -- που άλλοι τα είχαν αγοράσει -- είχε να παρουσιάσει.