Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Το θαύμα του Ποσειδώνα έχει όνομα και επίθετο : Γιάννης Λαζαρίδης

Ένας είναι ο μέγιστος ο Γιάννης Λαζαρίδης που αν υπήρχε αξιοκρατία η Ακαδημία θα τον είχε βραβεύσει για τις; πολύτιμες υπηρεσίες του 
Εμφάνιση ΘΩΔΕΙΑ 3.jpg

Στο αριστερό της φωτογραφίας ο μφάρος του αθλητισμού του νομού Κορινθίας Γιάννης Λαζαρίδης 

 34α  Θωδεία

  Έγιναν με απόλυτη επιτυχία  την Κυριακή 28 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου «Χρήστος Θώδης» οι αγώνες κλασικού αθλητισμού με την
επωνυμία 34α Θώδεια.  Σύμμαχος μας στην διοργάνωση η εμπιστοσύνη των σωματείων από όλη την επικράτεια.  Φέτος η συμμετοχή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μας εμπιστευτήκαν 83 σύλλογοι, αριθμός ρεκόρ για τους αγώνες αυτούς.   Αντίπαλος μας ο χειμωνιάτικος καιρός που όμως με την άψογη οργάνωση και την θέληση των αθλητών και προπονητών, τελικά και μόνο  μας  θύμισε ότι είναι αγώνες ανοικτού  στίβου με οποιεσδήποτε    καιρικές συνθήκες.  Ξεπεράσαμε τις δυσκολίες και οι αγώνες  ολοκληρώθηκαν με καλές επιδόσεις,  μεγάλη προσέλευση αθλητών και κοινού, εντός του  προγράμματος,  με διεξαγωγή   34 αθλημάτων  μέσα σε επτά  ώρες, χωρίς τραυματισμούς αλλά με θέληση για επιτυχία η οποία και κατακτήθηκε.
Τα Θώδεια πλέον αποτελούν μία σημαντική ημερίδα στίβου, καθιερωμένη στις αθλητικές συνειδήσεις πανελλήνια, ενώ κάθε χρόνο πηγαίνουν  όλο και καλύτερα οργανωτικά και αγωνιστικά.
Η επιτυχία τους είναι για τον Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου η καλύτερη ανταμοιβή  για τον κόπο και την αγωνία που κατέβαλαν για το σκοπό αυτό όλα τα στελέχη του.  Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους αθλητές και τα σωματεία για την συμμετοχή τους.  Ευχαριστούμε τους εθελοντές και τους κριτές γιατί χωρίς αυτούς αγώνες δεν γίνονται, όπως επίσης και τον πολιτιστικό σύλλογο Ίβυκο.    Ευχαριστούμε το 747 ΕΤΜΧ για την πολύτιμη κάλυψη που προσέφερε και πάντα προσφέρει σε υλικό, αλλά και την διασωστική του ομάδα.  Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου κ. Κώστα Βιναστέλα  για την αρωγή και την συμπαράσταση του, σε δύσκολες μάλιστα αγωνιστικές συνθήκες.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων και τον δήμαρχο Γιώργο Γκίωνη,  οποίος ανέλαβε το οικονομικό κόστος για πέμπτη   συνεχή χρονιά και όχι μόνο,   τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ Τάσο Σακελλαρίου,  αλλά και τον  σύμβουλο της Δ.Ε. Λουτρακίου Στάθη Σηλαίδη που με κατάθεση ψυχής βρίσκεται πάντα δίπλα μας.

Η επόμενη μεγάλη συνάντηση του κλασικού αθλητισμού στο Νομό μας θα είναι την άνοιξη του 2018 στα 35α Θώδεια στο Λουτράκι και πάλι.