Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Με Ρισβάνη και Στυλιαρά τα έχουν στον Παναθηναϊκό


Με Ρισβάνη και Στυλιαρά τα έχουν στον Παναθηναϊκό
Έξαλλοι με την συμπεριφορά του Σπύρου Ρισβάνη στο χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο είναι στον Παναθηναϊκό, καθώς θεωρούν ότι ο παίκτης ήταν
προκλητικός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ξεχνώντας το... «πράσινο» πέρασμα του.

Ο Ρισβάνης, που έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, έκανε με την στάση του στο παιχνίδι τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να βγουν από τα ρούχα τους.

Αυτό που του καταλογίζουν είναι αντιαθλητική συμπεριφορά απέναντι στους πρώην συμπαίκτες του ενώ υποστηρίζουν ότι συνεχώς πήγαινε «βρώμικα» στις φάσεις και αναφέρουν ότι έβριζε συνεχώς τόσο τον Μπεργκ που είχε αναλάβει το μαρκάρισμα του, όσο και τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό «βράζουν» και για τον τρόπο που πήγε να... κερδίσει την αποβολή του Σουηδού στο 29ο λεπτό, κάνοντας θέατρο.

Ο Εμποκού στο ημίχρονο απευθύνθηκε στον νεαρό στόπερ λέγοντας του... «φίλε γιατί σε κάθε φάση βρίζεις έτσι», χωρίς να πάρει απάντηση, όπως απάντηση δεν πήρε και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου που του ζήτησε τον λόγο για την εικόνα που έβγαζε.

Στον Παναθηναϊκό μάλιστα, είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση στα άκρα, ζητώντας την τιμωρία του για την αντιαθλητική συμπεριφορά που έδειξε.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» βράζουν και με τον διαιτητή Στυλιαρά. Θεωρούν ότι έδειξε υπερβολική επιείκεια στο σκληρό παιχνίδι των «κυανέρυθρων», ενώ έχουν παράπονα και για τον πειθαρχικό έλεγχο.

Μάλιστα, στέκονται ιδιαίτερα στην φάση του 91’ με την κλωτσιά του Γιαννιώτη στον Μπεργκ και το σπρώξιμο του Τασουλή στη συνέχεια. Αν δινόταν εκεί πέναλτι, τότε το αποτέλεσμα μάλλον δεν θα ήταν η ισοπαλία.