Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Πρόεδρε Δ. Μπινιάρη σε χρειάζεται το ποδόσφαιρο χωρίς παρελκόμενα !!!






                                                                                      


Πρόεδρε της Κόρινθος 06 ο κ Γ@Μ@Ω  έμαθα ότι κάνει αρχηγικές εμφανίσεις κάνοντας σχέδια για το μέλλον της ομάδας σε δημόσιους χώρους Συνοδευόμενος από την γνωστή ομάδα που αποτελούν τα εξαπτέρυγα του προπονητή που μας προέκυψε ολόκληρο το Δ Σ του ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος  να το εκπροσωπεί 
Και βρισκόμαστε σε θέση να μη γνωρίζουμε ποιος είναι ο πρόεδρος αφού μετά την παραίτηση του προέδρου μάθαμε ότι στη θέση του μπήκε η σύζυγος του κ. Γ@Μ@Ω. Και αυτό έγινε αυθαίρετα χωρίς να κρατηθούν οι διαδικασίες του καταστατικού. Επομένως οι δηλώσεις που έχουν την υπογραφή Δ Σ νομίζω ότι δεν είναι νόμιμες. 
Επομένως οι καταγγελίες για διαρρήξεις και εμπρησμούς καλά κάνατε και με την δήλωση σας δώσατε ηχηρή απάντηση.σ όλα αυτά τα σκηνοθετημένα  για να αμβλύνουν το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί μετά τον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος -- Πέλοπας Κιάτου 
Από εσένα πρόεδρε ζητώ για το καλό του Κορινθιακού ποδοσφαίρου να μη έχεις καμία επαφή με έναν προπονητή που θέλει και να διοικεί. 
Αν η ομάδα του Π Α Σ απαλλαγεί που θα απαλλαγεί από τον κ. Γ@Μ@Ω και με υπεύθυνους ανθρώπους θα κάνετε και πάλι  την ομάδα που θα εκπροσωπήσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο στα μεγάλα πρωταθλήματα.