Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Πρωτάκουστες αυτά που γίνονται στα γήπεδα της Κορινθίας.


Κύριε Γ@Μ@Ω επειδή δεν ελπίζω τίποτα και δεν φοβάμαι τίποτα  γι αυτό είμαι λεύτερος  δημοσιεύω σήμερα  μια απόφαση που πιστεύω ότι θα προβληματίσει την σιωπηρή πλειοψηφία  του ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος και θα σηκωθεί απο τον καναπέ και θα πάρει την σκούπα.













Στον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Κόρινθος 06 κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2015--2016 που έγινε στο γήπεδο του Συνοικισμού το γηπεδούχο σωματείο προσφέρει τα νερά στην φιλοξενούμενη ομάδα  Και εδώ τα παρέδωσε τα νερά ο αρμόδιος του  Π Α Σ Κόρινθος  Ροκανάς Σταύρος. Και όταν ένας παίκτης πήρε τυχαία ένα μπουκάλι για να πιει νερό διαπίστωσε ότι υπήρχαν δυο τρύπες που μάλλον είχαν γίνει από σύριγγα Αμέσως η διοίκησης της Κόρινθος 06 ειδοποίησε την αστυνομία που αυτή δέσμευσε τα μπουκάλια και  έστειλε δείγμα στο χημείο του κράτους 


Και το χημείο απάντησε με την παρακάτω γνωμάτευση:
Δείγμα επιτραπέζιου εμφιαλωμένου νερού αποτελούμενο από 4 φιάλες το οποίο περιέχει τη φαρμακευτική δραστική ουσία βρωμαζεπάμη η οποία είναι γνωστή με το εμπορικό όνομα Lexotanil και αποτελεί ουσία ξένη προς την φύση του δείγματος.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αυτά που γίνονται στα γήπεδα της Κορίνθου επί εποχής του Μιχάλη του εικονικού μέτρημα δεν έχουν Και το παράδοξο να θέλει να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο. 
Και απορώ πως το θέμα αυτό το κρατούν μυστικό όλοι οι αρμόδιοι Εμείς πιστεύουμε ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το έργο της και θα τιμωρήσει αυτούς που έκαναν την αποτρόπαια αυτή πράξη. 
Θα παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια επειδή θεωρούμε την πράξη αυτή πρωτόγνωρη για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα όχι στην Ελλάδα ούτε μόνο στην Ευρώπη αλλά ανά τον κόσμο 
Τι έχει να μας απαντήσει ο κ. Γ@Μ@Ω που ως σύγχρονος Πουαρώ παντού βρίσκει σε κάθε παράνομη ενέργεια την υπογραφή της Κόρινθος 06.