Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Θέλτα 1-1 - Τελικό

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Τέλος του αγώνα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεινοπάθησε κόντρα στη Θέλτα στα τελευταία λεπτά, αλλά πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό!

 

96' Τεράστια ευκαιρία για τη Θέλτα. Ο Καμπράλ έδωσε στον Μποβί, ο οποίος έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Γκουϊντέτι από πλεονεκτική θέση, δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!


Η Θέλτα πιέζει για την μεγάλη ανατροπή.

Με 10 παίκτες θα παίξουν οι δύο ομάδες στα τελευταία λεπτά.

88' ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα και για τον Ρονκάγλια που συμμετείχε στην ένταση.

87' KOKKINH κάρτα στον Μπαγί επειδή χτύπησε εκτός φάσης τον Γκουϊντέτι.


ΓΚΟΟΟΛ για τη Θέλτα στο 85'. Ο Ούγκο Μάγιο έκανε τη σέντρα απ' τα δεξιά και ο Ρονκάγλια με όμορφη γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-1.

Μεγάλη ευκαιρία για τη Θέλτα στο 75'.Ο Μάγιο έκανε τη σέντρα απ' τα δεξιά, ο Γκουϊντέτι πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ευκαιρία για τη Γιουνάιτεντ στο 69'. Ο Φελαϊνί έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Άλβαρεθ έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 58' ευκαιρία για τη Θέλτα. Ο Σίστο έστρωσε στον Γκουϊντέτι, ο οποίος έκανε το σουτ απ' το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 49' ευκαιρία για τη Γιουνάιτεντ! Ευθύβολο σουτ του Μχιταριάν έξω απ' την μεγάλη περιοχή, ο Σέρχιο Άλβαρεθ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 46' επικίνδυνο γύρισμα του Μάγιο, ύστερα από όμορφη πάσα του Σίστο, ο Ρομέρο απομάκρυνε την μπάλα.

Άρχισε το δεύτερο 45λεπτο.

Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 42' ευκαιρία για τη Θέλτα. Ο Σίστο έκανε το γύρισμα απ' τα αριστερά, ο Βας πήρε την κεφαίά απ' το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απ' το δεξί δοκάρι του Ρομέρο.

Στο 36' δυνατό σουτ του Πογκμπά λίγο έξω απ' την μεγάλη περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 27' σουτ του Πάμπλο Ερνάντες έξω απ' την μεγάλη περιοχή, ο Ρομέρο έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 20' σουτ στην κίνηση του Μχιταριάν, η μπάλα άουτ.

ΓΚΟΟΟΛ για τη Γιουνάιτεντ στο 17'. Υπέροχη σέντρα του Ράσφορντ, ο οποίος βρήκε τον Φελαϊνί, κι αυτός με κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Σέρχιο Άλβαρεθ για το 1-0.

Στο 11' ο Πογκμπά βγήκε στην αντεπίθεση, βρήκε τον Ράσφορντ, αλλά οι αμυντικοί της Θέλτα τον πρόλαβαν προτού φανεί απειλητικός.
Στο 4' ευκαιρία για τη Θέλτα. Ο Άσπας μπήκε απ' τα δεξιά στην μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Ρομέρο έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Άρχισε ο αγώνας.
H Θέλτα ψάχνει για ένα "θαύμα" στο Μάντσεστερ, την ώρα που στην Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο σκέπτονται τον τελικό της διοργάνωσης, μετά τη νίκη στην Ισπανία.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Βαλένσια, Μπεγί, Μπλιντ, Νταρμιάν, Αντέρ Ερέρα, Φελαϊνί, Πογκμπά, Λίνγκαρντ, Μχιταριάν, Ράσφορντ.
Θέλτα: Σέρχιο Άλβαρεθ, Ούγκο Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάγλια, Χόνι Κάστρο, Ραντόγια, Πάμπλο Ερνάντες, Βας, Ιάγο Άσπας, Σίστο, Γκουιντέτι.