Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Ντρέπομαι που η Κόρινθος 06 έχει ηγέτη τον Γιώργο Μαργέτη


Πρόεδρε Δημήτρη Μπινιάρη : Ο Νομπελίστας ποιητής μας Γιώργος Σεφέρης είχε πει
" Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί"

Αποτέλεσμα εικόνας για Ακαδημίες πόδοσφαίρου

Αρκετοί είναι αυτοί που με ρωτάνε  γιατί κανένας παίκτης των αναρίθμητων
ακαδημιών  που υπάρχουν στην Κορινθία δεν βγαίνει ποτέ ένας  που να παίξει στο πρωτάθλημα της πρώτης εθνικής κατηγορίας. 
Από την ημέρα που ανέλαβε ο Λουδοβίκος 14 όλες του οι προσπάθειες έχουν ένα στόχο Να διαλύσουν τις Ακαδημίες γι αυτό και στο παιδικό πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος εννέα ( 9 ) ομάδες και στο πρωτάθλημα των νέων δέκα ( 10 ) 
Για αυτό και οι ψήφισαν τον Διοικητικό απολογισμό μια και τα σωματεία που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα και των τριών κατηγοριών από εξήντα επτά ( 67 ) που ήταν στις εκλογές του 2017 σήμερα έχουν γίνει σαράντα δυο ( 42 )
Πως όμως οι ενδιαφερόμενοι γονείς έχουν την απαίτηση να παίξουν τα παιδιά τους σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας όταν η ομάδα του Γιώργου Μαργέτη  Κόρινθος 06 με προπονητή τον αναγνωρισμένο  Παναγιώτη Τζαναβάρα  προτιμούν να πάρουν παίκτες που αγωνιζόντουσαν σε ομάδες που υποβιβάστηκαν παρά να ασχοληθούν με την Κορινθιακή ποδοσφαιρική αγορά. 
Βέβαια η καινούργια ποδοσφαιρική ηγεσία της Κορίνθου 06 με διασυνδέσεις κατευθείαν από την οδό Νοταρά 48



αφού η νέα της ηγεσίας της Κορίνθου 06 ( που μέχρι σήμερα ήτα αποδεδειγμένος εχθρός την Κορίνθου 06 ) έχει δικό της γραφείο στην οδό Νοταρά.όπως η φωτογραφία αποδεικνύει. Είναι η εποχή που όλοι της φωτογραφίας  μαζί με το νέο  ποδοσφαιρικό ηγέτη της Κορίνθου 06  κάλυπταν τον Δημήτρη Δημόπουλο γυμνασίαρχο του αγώνα Κόρινθος 06 --Π Α Σ Κόρινθος που δεν έγραψε λέξη για τις ύβρεις που δέχτηκε ο Αλέκος Πνευματικός  ο Δήμαρχος Κορινθίας αν και στο ημιχρόνιο ο ίδιος Δήμαρχος τον ενημέρωσε. Και το αμάρτημα του ήταν που παρακολουθούσε  αγώνες της σημερινής ομάδας του Γιώργου Μαργέτη Τους υπασπιστές του Λουδοβίκου 14 παρέδωσε την ομάδα ο Δημήτρης Μπινιάρης 
Δασάρχη καλή συνεργασία με τους αναγνωρισμένους εχθρούς της ομάδας σου. 
Ο Νικηφόρος θα είναι εδώ και θα συνεχίσει τον αγώνα του.