Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Μπάμπης Τετράδης :Έγινε Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας ένας άνθρωπος που έχει θρονιάσει μέσα του την λέξη αγάπη

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι μπορούν ν αντέξουν την φτώχεια Αν όμως θες να δοκιμάσεις τον χαρακτήρα κάποιου δώσ' του εξουσία
                                                                                            ABRAHAM  LINCOLN 

                           Αποτέλεσμα εικόνας για Μπάμπης Τετράδης αστυνομικός Διευθυντής



Παρακολουθούσα έναν αγώνα για το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας στο κόσμημα που φέρει το όνομα Θώδειο Στάδιο  Ο Διαιτητής σφύριζε 90 -- 10 υπέρ του αντιπάλου του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Από στιγμή σε στιγμή θα γινόταν φασαρία που ο διαιτητής θα την πλήρωνε.Και θα άξιζε την τιμωρία. γιατί ήταν θρασύτατος Οι αστυνομικοί ήταν τόσοι λίγοι που δεν θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον βαλτό διαιτητή. Για καλή του όμως τύχη ο επικεφαλής ήταν ένας νεαρός αξιωματικός γνώστης του ποδοσφαίρου όπως αποδείχτηκε Και βλέποντας που οδηγούσε ο διαιτητής φρόντισε να έχει κοντά του όλη την δύναμη. Και πρώτος αυτός μόλις τέλειωσε ο αγώνας βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από  τον επίορκο δικαστή--διαιτητή μαζί με τους ελάχιστους  αστυνομικούς και τον οδήγησε στα αποδυτήρια Τότε κατάλαβα ότι είχα να κάνω  μ ένα γνώστη του ποδοσφαίρου Ο νεαρός αξιωματικός ήταν ο Μπάμπης Τετράδης ο σημερινός αστυνομικός Διευθυντής του νομού μας . 
Ένας άνθρωπος που αγαπά αυτό που κάνει. που είναι η εξυπηρέτηση του συνανθρώπου του. Γι αυτό σ ολόκληρη την Κορινθία όλοι τον γνωρίζουν με το όνομα ο Μπάμπης. 
Παλαιέ σύντροφε υπουργέ της προστασίας του πολίτη πρέπει να γνωρίζεις ότι ο Χαράλαμπος  ( Μπάμπης ) Τετράδης κοσμεί την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας και όχι η θέση αυτόν.