Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Πρόεδρε Μπινιάρη Αν δεν σε τρομοκράτησε η εικόνα του αγιασμού αεροβατείς


Ο καλύτερος τρόπος να εξαπατηθείς είναι να υποκρίνεσαι ότι είσαι εξυπνότερος από τους άλλους.



Παρακολούθησα από VIDEO του μονίμου διαφημιστή της ομάδας της Κορίνθου
06 τον αγιασμό της ομάδας. Και θα ήθελα να ρωτούσα έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που δεν χρειάζεται να έχει μεγάλη πείρα Αν έχει φτωχότερη εικόνα απ αυτή δει.Μια ομάδα που κάνει αγιασμό και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα να παρακολουθούν την τελετή ούτε και οι σύμβουλοι. Βέβαια διέκρινα αυτόν που στη συνέλευση της ομάδας ( παρουσία είκοσι τριών ανθρώπων ) έπλεξε το εγκώμιο της Οικογένειας Μαργέτη. Και νομίζω ότι ο υμνητής ήταν η αιτία που σήμερα κάνει κουμάντο στην Κόρινθο 06 ο υβριστής της Γιώργος Μαργέτης. Ζήτησα να γνωρίσω τον υμνητή αλλά αυτό ήταν αδύνατο 

Πρόεδρε Δημήτρη Μπινιάρη 

Την ζημιά όπου την σταματήσεις  έχεις κέρδος. Γι αυτό παρέδωσε την ομάδα μια και δεν θα μπορέσεις να την διοικήσεις Όταν στον Αγιασμό δεν είχες ένα φίλαθλο γιατί επιμένεις να διοικείς μια ομάδα χωρίς αυτούς που θα νοιάζονται γι αυτήν Η ομάδα του Αστέρα Τριπόλεως δεν θα γίνει ποτέ μεγάλη γιατί οι διοικούντες νόμισαν ότι με τα χρήματα τους θα γίνουν αποδεκτοί στην Αρκαδία.
Εσύ πρόεδρε νόμισες ότι με την αυλή σου θα μπορούσες να διοικήσεις.Και μέχρι εδώ τα κατάφερες. Μα τώρα δεν είναι τοπικό πρωτάθλημα και αν καταλάβουν αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο από ψηλά δούνε ότι δεν κόβεις εισιτήρια θα θελήσουν να σε αποβάλουν. Ενώ θα μπορούσες με σωστούς ανθρώπους στη διοίκηση η ομάδα να αποκτήσει φιλάθλους. Αλλά όχι με τον Γιώργο Μαργέτη που διώχνει κόσμο. Το ίδιο έκανες όταν συν διοικούσες με τον Γιάννη Λάμπρο δεν ήθελες να υλοποιήσεις ότι σου  πρότεινα. Το ίδιο και τώρα. Δεν έχω ανάγκη από γαλόνια που έχω πολλά και μεγάλα  Θέλησα να σε βοηθήσω μια και σε ταλαιπώρησε ο Λουδοβίκος 14.
Δεν θέλησες και καλά έκανες γιατί σήμερα θα είχες οργανωθεί αλλά εγώ θα ήμουνα νοκ--άουτ. Όταν εσύ διοικείς δεν φταίει άλλος για τα εγκλήματα τα διοικητικά που κάνεις Τα ίδια έγραφα και για τον Π Α Σ Κόρινθος και είδες την κατάντια του.