Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Η γενική Συνέλευση της Πέραχώρας ανέδειξε πόσο μεγάλος είναι ο Δημήτρης Βασιλείου και πόσο ανύπαρκτοι αυτοί που ήθελαν να του κάνουν αντιπολίτευση .

Έναν ηγέτη πρέπει να τον φοβούνται και να τον αγαπούν. Αν δεν γίνεται και τα δύο, τότε καλύτερα μόνο να τον φοβούνται.


Λόγω ηλικίας και σοβαρή μου ενασχόληση με το ποδόσφαιρο έχω λάβει μέρος
σε πολλές γενικές συνελεύσεις. Πρώτη φορά είδα μια συνέλευση να θέλουν κάποιοι να διοικήσουν μια ανύπαρκτη ομάδα. Γιατί σήμερα δεν υφίσταται ομάδα αφού από το 2008 δεν υπάρχει γήπεδο Και τα μέλη να φεύγουν ένας ένας και στο τέλος μέσα στην αίθουσα έμεινα μόνο εγώ. 
Κύριε Παππα αλήθεια τόσο καιρό που αγωνιζόταν  να κρατήσει ζωντανή την Πέραχώρα  το θύμα ο γιατρός εσείς που παραθερίζατε; Γιατί τώρα εμφανιστήκατε ως σωτήρας;
Το 2008 η ομάδα της Πέραχώρας έπαψε να έχει σπίτι και έγινε και αυτή Άστεγη το φρούτο της εποχής μας. Με όλες τις συνέπειες ενός άστεγου 
Προσπάθησε να την κρατήσει στη ζωή αλλά διαπίστωσε ότι χωρίς γήπεδο είναι να προσπαθείς να χτίσεις σπίτι στην άμμο. Και όταν διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές Περαχωρίτες τότε κατάλαβε ότι ματαιοπονεί.
Γι αυτό και αποφάσισε να εισηγηθεί στη Γενική Συνέλευση  την μη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα που θα είναι μια καταγγελία προς την πλειοψηφία που διοικεί τον Δήμο που χωρίς να κοκκινίζουν κρατάνε κλειστό τον αθλητικό ναό του χωριού .
Παράλληλα θα λειτουργεί η υποδομή για να μη χάσουν τα νιάτα την επαφή με το ποδόσφαιρο το οποίον το έχουν χάσει σήμερα με την κρατούσα κατάσταση Αφού πηγαίνουν και παίζουν στο φάντασμα που κάποτε εκεί γινόντουσαν αγώνες με και 1500 φιλάθλους θεατές
Και θα ήθελα αυτοί που χρόνια ταλαιπώρησαν το ποδόσφαιρο της Πέραχώρας από τότε που έκλεισε το γήπεδο να μου δείξουν ένα ποδοσφαιριστή  του χωριού που θα μπορούσε να μετρήσει.
 Είπε ο γιατρός στη Γενική Συνέλευση  Έχω αηδιάσει με το παζάρεμα των γυρολόγων που τίποτα δεν προσφέρουν σε μια ομάδα»
Και συμπληρώνω εγώ  Μόνο την ψευδαίσθηση ότι η Πέραχώρα έχει ποδόσφαιρο με όλη την ενδεκάδα ξένους. Και το τραγικό και ο πάγκος των αναπληρωματικών και αυτός να αποτελείται με παίκτες που δεν έχουν καμία σχέση με το χωριό .
Ενώ ο γιατρός σας προτείνει ζωή με τα δικά σας παιδιά που θα αγωνίζονται στα παιδικά πρωταθλήματα Που θα ξέρουν γιατί ιδρώνουν την φανέλα τους. Και όταν θα αποκτήσουμε γήπεδο οι παίκτες αυτοί θα μπορέσουν να φορέσουν την ιστορική φανέλα της Περαχώρας.
Ενώ ο απουσιάζων τόσο καιρό κ. Πρωτόπαπας και από τους αγώνες της ομάδας ζητάει να γίνει πρόεδρος μιας ομάδας που δεν διαθέτει ένα ποδοσφαιριστή  Και τον ρωτώ οι ελάχιστοι φίλαθλοι που θα παρακολουθούν τον αγώνα τι θα χειροκροτούν;
Βέβαια αν αυτά τα γνώριζε ( γιατί όταν έγινε πρόεδρος δεν ήξερα τίποτα γύρω από το διοικητικά του Ελληνικού ποδοσφαίρου ) είμαι βέβαιος δεν θα είχε ασχοληθεί
Καμία ομάδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να υπάρχει όταν το γήπεδο του απέχει είκοσι χιλιόμετρα από την έδρα της.  

Ενώ σας προτείνει ο γιατρός  να υπάρξει ποδοσφαιρική ζωή στο χωριό ενώ τώρα είναι ένα σκέτο ποδοσφαιρικό νεκροταφείο 
Και αυτόν τον άνθρωπο που στις πρόσφατες εκλογές των ψήφισαν εβδομήντα ( 70 ) ψηφοφόροι στη Πέραχωρα  έχει βάλει το χέρι του πολύ βαθιά στην τσέπη για να κρατήσει ζωντανό το ποδόσφαιρο στο χωριό που το αγαπά. Δεν έχει ανάγκη από τίτλους κ. Παππά και ούτε  θέλει να δείχνει ανάστημα στον Τσιχριτζή για να το ορίσει παρατηρητή ο γιατρός.

Γιατρέ Δημήτρη Βασιλείου 

Προσπάθησαν στην γενική συνέλευση κάποιοι να σε φτάσουν και δεν κατάλαβαν ότι γελοιοποιήθηκαν Νομίζω ότι έχω δικαίωμα ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου να σου δώσω μια συμβουλή. Επειδή οι συγχωριανοί σου έχουν μπερδέψει τα πράγματα άφησε τους να συνεχίσουν και να τους ευχηθείς επιτυχία στο έργο τους.
Και είμαι βέβαιος ότι θα δικαιωθείς και στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική Γιατί οι περισσότεροι είναι σοβαροί αρκεί να καταλάβουν το στόχο σου.