Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Αρχηγέ Ηλία Σιώκο πολύχρονος


Αποτέλεσμα εικόνας για Ηλίας Σιώκος

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηλίας Σιώκος Γιατί θεέ μου αυτό που καμαρώνω να μη τερματίζει σύμφωνα με την αξία του. Όταν ο δαμαστής του Λουτρακιώτικου αέρα
και της μπάλας κάτω από τα παιδικά ποδαράκια δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι αυτό το λιλιπούτειο ποδοσφαιρικό  αστεράκι δεν θα φορέσει στην φανέλα του το εθνόσημο Γιατί όταν ένα δωδεκάχρονο κάνει ότι θέλει την ποδοσφαιρική μπάλα και με αέρα που τον σήκωνε καμαρώνεις αυτό το προικισμένο ταλέντο. 
Και δηλητηριάζεσαι όταν εκεί που πίστευες απογοητεύεσαι. Και προσπαθείς να κάνεις την απογοήτευση να πέσει στα μαλακά και δεν βρίσκεις αιτιολογία. 
Και αυτό που με εκνευρίζει είναι όταν διαβάζω 
"Στις κορυφές των βουνών, όπου βρίσκονται πάντα τα εκκλησάκια του, ο προφήτης Ηλίας αντικατέστησε το Δία των αρχαίων μας προγόνων, το Δία τον νεφεληγερέτη, τον κύριο του ηλίου, αλλά και της αστραπής, της βροντής και των ανέμων, μ’ ένα λόγο, το ρυθμιστή των καιρικών συνθηκών."
Και όντως επαλήθευσε το όνομα του όταν τον πρωτοείδα να γίνεται ρυθμιστής των καιρικών συνθηκών Και να εξαντλήσει την ποδοσφαιρική του αξία ο Ηλίας Σιώκος   παίζοντας σε ομάδες που δεν είχαν καμία σχέση με το τεράστιο ταλέντο του. Και όταν ο πατέρας του ήταν πρόεδρος στον Ολυμπιακό Λουτρακίου γράφοντας ιστορία γιατί τον κράτησε ζωντανό  βρέθηκαν οι επαγγελματίες παράγοντες να τον λασπώσουν Ότι έδωσε το παιδί του στον Π Α Σ Κόρινθο χωρίς ο Ολυμπιακός να πάρει ένα ευρώ Και όλοι γνώριζαν ότι από την οικογένεια Σιώκου ο Μάνος Μαυρογόνατος  παρέλαβε την επιταγή 15.000 ευρώ. 
Σαν σήμερα που είναι η γιορτή τον θυμάμαι και είμαι εκτός εαυτού όλη την μέρα. 
Πιστεύω ότι θα γίνει ένας καλός προπονητής γιατί αγαπάει τα παιδιά και το ποδόσφαιρο.