Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Παράγοντες είναι τροπή να ψηφίσετε Οικονομικό και διοικητικό απολογισμό

  • Ο Νικηφόρος καταγγέλλει 

                                                     


ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 15.7.19

 Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του καταστατικού της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Σ Κορινθίας, τις διατάξεις του Ν. 2725/99 όπως τροποποιήθηκε από το Ν. 3057/2002 και τον Ν. 3262/2004 καθώς και την υπ αριθ.   6/12.06.2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Σ Υ Γ Κ Α Λ Ε Ι
ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ
Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο την 15η Ιουλίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 μ.μ. στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Κολοκοτρώνη 54)
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.     Ανάγνωση και επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.
2.      Εκλογή τριών (3) γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το καταστατικό, προεδρεύοντος του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.
3.      Έκθεση διοικητικού απολογισμού για την περίοδο 1/7/2018 μέχρι 30/06/2019
4.      Υποβολή προς έγκριση του διοικητικού απολογισμού της περιόδου από 01/07/2018 μέχρι 30/06/2019.
5.      Έκθεση οικονομικού απολογισμού για την περίοδο από 01.01.2018 μέχρι 31.12.2018.
6.     Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο από 01.01.2018 μέχρι 31.12.2018.
7.      Υποβολή προς έγκριση του οικονομικού απολογισμού της περιόδου από 01.01.2018 μέχρι 31.12.2018.
8.      Έκθεση και υποβολή προς έγκριση του νέου προϋπολογισμού της Ε.Π.Σ. Κορινθίας για την χρήση 01.01.2020 έως και 31.12. 2020.
9Διαγραφή Σωματείων βάσει του άρθρου 18 παρ. 1 του Κανονισμού Ερασιτεχνικών Σωματείων της Ε.Π.Ο.
10. Διάφορα θέματα.
     Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση την επόμενη ημέρα Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού.
   Υπενθυμίζεται ότι οι αντιπρόσωποι των Σωματείων νομιμοποιούνται με την κατάθεση στην Ε.Π.Σ. Κορινθίας το αργότερο προ τριών ημερών μη συμπερι­λαμβανομένης της ημέρας αποστολής του ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου του αντιπροσωπευομένου σωματείου – μέλους το οποίο αποστέλλεται.


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Είναι ντροπή να μιλάει για οικονομικό απόλογισμό η Ένωσης όταν δεν έχει απαντήσει ακόμα πως την οικονομική χρήση 2017 τα δάνεια και βοηθήματα από 9.000 ευρώ έγιναν 22.000 ευρώ. Και με τα χρήματα αυτά πήρε ψήφους ο Δικηγόρος Τσιχριτζής Αυτό λέγεται κλοπή των χρημάτων των σωματείων Επίσης πρέπει να δημοσιεύσουν το έγγραφο που έστειλε η αστυνομική Διευθυνση Κορινθίας και διεκόπησαν τα πρωταθλήματα Έστειλα στον Αστυνομικό διευθυντη το παρακάτω αίτημά μου Δυο ξυλοδαρμοί ο ένας σκηνοθετημένος και ο άλλος υπαρκτός η αστυνομία έλαβε μέτρα για τον σκηνοθετημένο. Απίστευτο και όμως αληθινό

Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας

Στις 17 Μαρτίου του 2018 σ ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της Κορινθίας
( Περιοχή:Κεντρικής εισόδου στρατοπέδου ) Τέσσερις κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Δημήτρη Γκρούτση --αρχιδιαιτητή της ένωσης -- και όπως γράφει το ρεπορτάζ της χρονικής περιόδου είχαν άγριες διαθέσεις.
Στο Νοσοκομείο δεν κρατήθηκε όπως τουλάχιστον αναφέρει ο τοπικός τύπος γιατί δεν υπήρχε ούτε καν τραυματισμός Αλλά εγώ δέχομαι κ. Διευθυντά ότι υπήρχε τραυματισμός και που τακτοποιήθηκε από τον ιατρό των εκτάκτων περιστατικών Και ότι έγινε μήνυση εναντίον αγνώστων
Βέβαια όλα αυτά είναι εικασίες αφού τίποτα χειροπιαστό δεν έχουμε
Εγώ είμαι ερασιτέχνης δημοσιογράφος και δεν γνωρίζω τις διαδικασίες από αστυνομικής πλευράς. Το επεισόδιο αυτό που νομίζω ότι δεν είναι υπαρκτό έγινε η αιτία με δικό σας έγγραφο -- το οποίο ποτέ δεν το είδαμε δημοσιευμένο -- να διακοπούν τα πρωταθλήματα για είκοσι πέντε μέρεςt
Μαφιόζικη επίθεση από αγνώστους δέχτηκε χθες αργά το βράδυ (11/9) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, Μιχάλης Τσιχριτζής, έξω από το σπίτι του στα "Λουτρά της ωραίας Ελένης". Την στιγμή που επέστρεφε, δέχτηκε επίθεση με λοστούς από δράστη που είχε καλυμμένο τα πρόσωπο του.
Η ένωσης ποδοσφαιρικών Κορινθίας έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μιχάλης Τσιχριτζής, από αγνώστους, την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του, καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη αυτή επίθεση και καλεί τις αρμόδιες αρχές να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να βρεθούν οι ένοχοι.
Δυστυχώς ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των επιθέσεων σε ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, και δυστυχώς οι δράστες παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι.
Εγκληματικές επιθέσεις, απειλές, φθορές περιουσιακών στοιχείων και ξυλοδαρμοί παραγόντων δεν έχουν καμία θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, όπως το θέλουμε και τον ονειρευόμαστε.
Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι νομίζουν ότι θα επιβάλουν όρους παρακράτους και παρανομίας στο ερασιτεχνικό Κορινθιακό Ποδόσφαιρο.
Το Δ/Σ και υπάλληλοι της Ε.Π.Σ. Κορινθίας καταδικάζουμε την άνανδρη και εγκληματική αυτή επίθεση σε βάρος του προέδρου μας και του ευχόμαστε να βγει από αυτή την περιπέτεια υγιείς και δυνατός να συνεχίσει το έργο του".
Εδώ έχουμε υπαρκτό τραυματισμό του προέδρου της ένωσης και παραμονή στο Νοσοκομείο Και ο τραυματισμός του ήταν φανερός χωρίς να χρειάζονται ιατρικές γνώσεις για να τον διακρίνεις.
Και ο τραυματισμός του Δημήτρη Γκρουτση ήταν σε βαθμό πταίσματος ενώ του Προέδρου Μιχάλη Τσιχριτζή ήταν σε βαθμό κακουργήματος Δεν είδαμε κ. Διευθυντά κανένα σημείωμα με το οποίο να ζητάτε καμία διακοπή. και ούτε καν μήνυση δεν έχει κάνει όπως έμαθα ο Δικηγόρος Τσιχριτζής

Κύριε Αστυνομικέ Διευθυντή
Αιτούμαι να δημοσιευθεί το έγγραφο που στείλατε στην ένωση για την διακοπή των πρωταθλημάτων. Και να μας γνωρίσετε τους λόγους γιατί δεν το ζητήσατε και στον δεύτερο ξυλοδαρμό που τα στοιχεία μαρτυρούν ότι ήταν υπαρκτός Ενώ ο πρώτος ήταν κατασκευασμένος
Παράγοντες του ποδοσφαίρου Κρινθίας
Αν ψηφίσετε τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό γελοιοποιείτε κάθε έννοια νομιμότητας