Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Ο Νικηφόρος γράφει αλήθειες γι αυτό δεν τολμά κανένας να απαντήσει.

 Με ηγέτη τον Γιώργο Μαργέτη η Κόρινθος 06  βαδίζει στα πεπρωμένα της                         

                                             


Μετά από τέσσερα χρόνια αγώνα που πάντα τους νικούσαν οι σημερινοί φίλοι και χθεσινοί εχθροί  η ποδοσφαιρική ομάδα Κόρινθος 06 με νέο αίμα στη Διοίκηση και με οργάνωση με νέους ανθρώπους Που δεν έχει καμιά σημασία που κάποτε ήταν αντίπαλοι μια και ο χρόνος και οι ανάγκες όλα τα καλύπτουν. 
Και μίλησαν στην πρώτη προπόνηση τρία από τα προβεβλημένα μέλη της ομάδας 
Αυτοί που κάτω από το αετίσιο και επομένως αρχηγικό βλέμμα το Γιώργου Μαργέτη θα οδηγήσουν την χιλιό αδικημένη ομάδα στα μεγάλα σαλόνια. 
Γιώργος Βορινιώτης Μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά πάντα επαγγελματίας 
Και όταν τέλειωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα μεταπήδησε στους ποδοσφαιρικούς παράγοντες αλλά όχι σ αυτούς ξοδεύουν αλλά σ αυτούς που εισπράττουν Το μεγάλο αφεντικό του ήταν ο βιομήχανος πολιτικός και ένα φεγγάρι ποδοσφαιρικός παράγοντας ( μέχρι να βγει περιφερειακός σύμβουλος )
 Θανάσης Πισιμίσης. Που κατηγόρησε τον ξεχασιάρη πρόεδρο Μπινιάρη ότι κυκλοφορεί με φουσκωτούς Και μόνο ο Νικηφόρος του απάντησε με κάθε λεπτομέρεια. Και  όλα αυτά τα έχει ξεχάσει ο πρόεδρος Μα πρέπει να γνωρίζει όποιος ξεχνά ανήκει στους χαμένους 
Ο γενικός των πάντων Βορινιώτης με την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου δήλωσε :" Αρχίσαμε σήμερα την νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά. Έχουμε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και μέσα σε λίγες μέρες
θα κλείσει και το ρόστερ  Και πιστεύω ότι που αρχίσαμε η ομάδα θα συνεχίσει την πορεία που είχε τα τελευταία χρόνια που βρίσκομαι και εγώ στην ομάδα ( μετριοφροσύνη ) Το ρόστερ θα κλείσει βάσει των επιθυμιών  του προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα 
Παναγιώτης Τζαναβάρας δήλωσε " Εύχομαι καλή χρονιά και να  είσαστε όλοι καλά. 
Σιγά σιγά φτιάχνουμε την οργάνωση της ομάδας Θα έχουμε νια καινούργια ομάδα Ο στόχος μας για φέτος δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά να μείνουμε στην κατηγορία  Ο ποιο βαθύς στόχος είναι να χτίσουμε μια ομάδα για τις επόμενες χρονιές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. 

Σημείωση Νικηφόρου. Πρόσεξε Παναγιώτη γιατί ο Γιώργος ο γενικός χαρακτηρίζει τους προπονητές ότι κοιμούνται στο πάγκο. Για περισσότερες πληροφορίες ρώτησε τους προκάτοχό σου.

Και η  Μαριλένα Ζημινοπούλου που δεν την γνωρίζουμε μια και  όπως δήλωσε  " ...Έχω αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις που τις γνωρίζω καλά. Από ποδόσφαιρο κάτι ξέρω αλλά θα προσπαθήσω Απ ότι βλέπω το όλο τιμ είναι πολύ δυνατόν Ο κ. Τζαναβάρας είναι πολύ καλός προπονητής. 

Σημείωση Νικηφόρου  Νομίζω ότι κατέχω το ποδόσφαιρο καλά Και κάποιος οίκος μόδας με καλέσει να οργανώσω τις δημόσιες σχέσεις Αν δεχτώ την πρόταση θα με θεωρήσουν αυτοί που με γνωρίζουν ότι τα έχω χάσει. 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Ευτυχής συγκυρία που μπήκε στο νέο Δ Σ της Κορίνθου 06 ο ηγέτης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου Γιώργος Μαργέτης που θα καλύψει όλα τα κενά μια και έχει πλούσια ποδοσφαιρική πείρα. Διέλυσε τον Σαρωνικό και υπήρξε για μερικές μέρες στο Δ Σ του Π Α Σ Κόρινθος Και όταν κατάλαβε για να διοικήσεις μια ομάδα χρειάζονται ευρώπουλα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.
Τώρα υπάρχει άλλος που βάζει τον παρά. και δεν υπάρχει σύννεφο στον ορίζοντα 
Καλή επιτυχία εύχομαι στο δασάρχη Είναι ο μόνος που την έχει ανάγκη.